Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παναιτωλικός: Ανακοίνωσε Γιάκομπ Ούνε Λάρσον

Παναιτωλικός: Ανακοίνωσε Γιάκομπ Ούνε Λάρσον

Ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού είναι και επίσημα ο Γιάκομπ Ούνε Λάρσον, καθώς η ομάδα του Αγρινίου ανακοίνωσε την απόκτηση του Σουηδού αμυντικού που έμενε ελεύθερος από την Τζουργκάρντεν.

Στη σουηδική ομάδα ο 28χρονος στόπερ ήταν από το 2016, έχοντας 146 συμμετοχές και 8 γκολ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός

Ο Γιάκομπ Ούνε Λάρσον υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό έως το καλοκαίρι του 2023. Γεννήθηκε στις 8 Απριλίου 1994, έπαιξε για μια τριετία στη Brommapojkarna και τα τελευταία έξι χρόνια στη Djurgarden, από την οποία παραχωρήθηκε με δανεισμό, με την ομάδα μας να έχει το δικαίωμα αγοράς του. Είναι διεθνής με όλες τις Εθνικές ομάδες της Σουηδίας.

Ο αριθμός της φανέλας του θα είναι το 16.

Μετά την υπογραφή του δήλωσε: «Είμαι ευτυχής που ανήκω πλέον στον Παναιτωλικό. Είχα ένα θερμό καλωσόρισμα απ’ όλους τους ανθρώπους του κλαμπ. Οι συζητήσεις που είχα με τον ιδιοκτήτη και τους συνεργάτες του, όπως και οι πληροφορίες που πήρα από τα παιδιά που βρίσκονται ήδη στην ομάδα, έκαναν πιο εύκολη την απόφασή μου. Ένιωσα πολύ οικεία και αυτό που θέλω πια είναι να αρχίσω άμεσα δουλειά για να βοηθήσω και εγώ τον Παναιτωλικό να πετύχει τους στόχους του».

* H ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ στηρίζει τις δράσεις του Οργανισμού Το Χαμόγελο του Παιδιού!

Με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση, καλούμε όλους τους φιλάθλους να κατεβάσουν το application Missing Alert, στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ο Οργανισμός ώστε τα εξαφανισμένα παιδιά να βρουν το δρόμο για το σπίτι τους.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*