Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παίρνει τον Ναμπί από τον ΟΦΗ ο Ατρόμητος

Παίρνει τον Ναμπί από τον ΟΦΗ ο Ατρόμητος

Όπως έχει εξελιχθεί η σεζόν, ο Ατρόμητος βρίσκεται σε αρκετά δύσκολη θέση και οι Περιστεριώτες είναι «αναγκασμένοι» να κινηθούν μεταγραφικά ώστε να αλλάξει η εικόνα τους. Έτσι λοιπόν, λίγο μετά την ανακοίνωση του Ντορίν Ροτάριου από τη Λουντογκόρετς, οι «κυανόλευκοι» φέρνουν στο Περιστέρι και τον Αντίλ Ναμπί του ΟΦΗ, με κανονική μεταγραφή και τους Κρητικούς να κρατούν ακόμα και ποσοστό μεταπώλησης.

Μετά την επιστροφή του τον Οκτώβριο, από τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη την προηγούμενη σεζόν, ο Άγγλος επιθετικός μέσος μετρά μόλις εννιά συμμετοχές, αφού το πλάνο του Νίκου Νιόπλια είναι τέτοιο, που πολλές φορές δεν συμπεριλαμβάνει κλασικό 10άρι στην ενδεκάδα του.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Γουέστ Μπρομ, Πιτέρμπορο και Νταντί, έφτασε στο Ηράκλειο το 2019 και έκτοτε βρήκε το… λιμάνι του, μέχρι σήμερα. Αποδείχτηκε κομβικός στην παραμονή του ΟΦΗ στη Super League 1 με το κρίσιμο γκολ στο μπαράζ με τον Πλατανιά, ενώ την επόμενη χρονιά βοήθησε τους Κρητικούς να εξασφαλίσουν την ιστορική έξοδο στην Ευρώπη, με 25 συμμετοχές, τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*