Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παναιτωλικός-Άρης: Η έκπληξη και ο πληγωμένος

Παναιτωλικός-Άρης: Η έκπληξη και ο πληγωμένος

Σε ένα ματς που είναι σαφώς σημαντικότερο για τους φιλοξενούμενους που προέρχονται από έναν αποκλεισμό σοκ, ο Παναιτωλικός υποδέχεται σήμερα (30/1) στο Αγρίνιο τον Άρη, για την 20η αγωνιστική της Super League 1, ένα ματς που όπως τα έφερε ο… καιρός, έχει χαρακτήρα ντέρμπι για τα μέσα της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου αποτελεί μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος, προέρχεται από ένα τεράστιο «διπλό» στην έδρα του ΟΦΗ, ενώ το σύνολο του Άκη Μάντζιου μετρά τρεις σερί λευκές ισοπαλίες με τη Λαμία, με την τελευταία να συνοδεύεται από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο.

Όσον αφορά τις απουσίες, οι γηπεδούχοι είναι σε πιο δύσκολη κατάσταση. Οι Ντίας, Λάρσον προπονήθηκαν αλλά κρίθηκαν ανέτοιμοι, ο Κορνέλιους απουσιάζει με την εθνική ομάδα του Καναδά, ενώ φυσικά δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Λιάβας και Βαρόνε. Για τους φιλοξενούμενους είναι λίγο πιο απλά τα πράγματα αλλά και σημαντικά, αφού ο Μπερτόγλιο δεν προπονήθηκε και έτσι δεν είναι στις επιλογές.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:



Παναιτωλικός: Αποστολάκης, Χουχούμης, Αντούνες, Βργκοτς, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Μπαρμπόσα, Ντουάρτε, Μάρτενσον, Μπελεβώνης, Φλόρες, Περέιρα, Μελίσσας, Μόρσεϊ, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Μπακαδήμας, Μαλής, Ανέστης.

Άρης: Κουέστα, Σιαμπάνης, Γκάμα, Γκαρσία, Σάσα, Καμαρά, Ιτούρμπε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Ματίγια, Σούντγκρεν, Λόπεθ, Γκάνεα, Λούμορ, Δεληζήσης, Μάνος, Ασλανίδης, Μαρμαρίδης.

Πιθανές ενδεκάδες:



Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Μελίσσας – Λούι, Μαλής, Βργκοτς, Χουχούμης – Μάρτεσον, Φλόρες, Μπαρμπόσα, Μεντοσα, Μόρσεϊ, Καρέλης.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης – Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα – Σάσα, Εντιαγέ – Γκαρσία, Ιτούρμπε), Μανσίνι, Καμαρά.

Διαιτητές: Τζήλος (Νικολακάκης, Κολλιάκος, 4ος Κουκούλας, VAR: Ζαμπάλας, Σπυρόπουλος)

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*