Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νιόπλιας: «Πάθαμε ‘μπλακ άουτ’ στο τελευταίο δεκάλεπτο»

Νιόπλιας: «Πάθαμε ‘μπλακ άουτ’ στο τελευταίο δεκάλεπτο»

Ο Νίκος Νιόπλιας δεν στάθηκε στις δικαιολογίες για κακό παιχνίδι και θεωρεί πως αντέδρασαν σωστά σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια της αναμέτρησης, όμως θεωρεί απίστευτο να χάνουν δεύτερο συνεχόμενο μαυς, ενώ είχαν καλή εικόνα, και για αυτό πρέπει να περιορίσουν τα λάθη τους.

Αναλυτικά: «Δεν υπάρχουν λόγια για να εξηγήσω ένα τέτοιο πράγμα, να πω ότι παίζουμε ένα κακό παιχνίδι, ότι δεν είμαστε καλοί, ότι πιεζόμαστε, ότι βρισκόμαστε με “την πλάτη στον τοίχο”.. Έχουμε το παιχνίδι, το ελέγχουμε, αντιδράσαμε καλά όπως έπρεπε να αντιδράσουμε μετά από μια ήττα, είμαστε σοβαροί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού…

Έχουμε τις φάσεις και στο τέλος, στο τελευταίο δεκάλεπτο παθαίνουμε “μπλακ άουτ” και χάνουμε το παιχνίδι. Είναι δύσκολο να το περιγράψω και είναι δύσκολη αυτή η στιγμή. Δεν χρειάζεται να πω το πώς νιώθουμε, είναι το δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι που έχουμε καλή εικόνα και κρίμα που δεν πήραμε τίποτα.

Δεν είναι ότι δεν πήραμε τους βαθμούς που έπρεπε να πάρουμε, δεν πήραμε ούτε βαθμό. Αυτό τα λέει όλα. Πρέπει να στεκόμαστε όρθιοι, δεν μπορούμε να καθόμαστε και να βλέπουμε πίσω. Κάνουμε λάθη, όμως, που σε αυτό το επίπεδο δεν συγχωρούνται».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*