Home / Μπάσκετ / Euroleague / Παναθηναϊκός: Σε πρώτο πλάνο ο Τι Τζέι Μπρέι, στο «κάδρο» και οι Τέιλορ, Τζάστιν Ρόμπινσον!

Παναθηναϊκός: Σε πρώτο πλάνο ο Τι Τζέι Μπρέι, στο «κάδρο» και οι Τέιλορ, Τζάστιν Ρόμπινσον!

Ο Όντεντ Κάτας όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό, έχει αξιολογήσει το ρόστερ και έχει βρει τα σημεία στα οποία χρειάζεται περισσότερο ενίσχυση η ομάδα.

Μετά την εντυπωσιακή νίκη επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι των «αιωνίων», ο Ισραηλινός τεχνικός μαζί με τους συνεργάτες του φαίνεται πως σκανάρουν την αγορά για ενίσχυση στις θέσεις των γκαρντ.

Ο βασικός στόχος των «πρασίνων» φαίνεται πως είναι ο Τι Τζέι Μπρέι. Ο 28χρονος γκαρντ, ο οποίος ανήκει στην Μπάγερν Μονάχου, αγωνίζεται από το Δεκέμβριο στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Σαραγόσα. Σε δέκα αγώνες στην ACB μετράει 8.3 πόντους, 2.4 ασίστ και 3 ριμπάουντ.

Ο Μπρέι μάλιστα έχει γνώση από τη χώρα μας, καθώς τη σεζόν 2016/17 αγωνιζόταν με τον Κολοσσό Ρόδου. Όσον αφορά την υπόθεση, ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τη γερμανική ομάδα και για του χρόνου, κάτι που σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να τα βρει με την Μπάγερν είτε για να μείνει ελεύθερος είτε για αγορά.

Το σίγουρο είναι πως ο Παναθηναϊκός θα εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για τον Μπρέι πριν προχωρήσει σε άλλες λύσεις. Στα υπόψιν του «τριφυλλιού» βρίσκονται ακόμα και οι Τόνι Τέιλορ και Τζάστιν Ρόμπινσον.

Ο πρώτος, αγωνίζεται εδώ και μία διετία στην τουρκική Καρσίγιακα, έχοντας φέτος 12.8 πόντους, 4.8 ασίστ και 2.2 ριμπάουντ σε 19 παιχνίδια πρωταθλήματος. Ο Ρόμπινσον από την άλλη, αγωνίζεται στη G League και στη θυγατρική των Φιλαδέλφεια Σίξερς, τους Delaware Blue Coats. Πρόκειται για 23χρονο γκαρντ με καλό μακρινό σουτ.

Ο Τι Τζέι Μπρέι σε δράση:

Στιγμές από τον Τόνι Τέιλορ:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*