Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παναθηναϊκός: Δυο κρίσιμα ματς στην ίδια πόλη

Παναθηναϊκός: Δυο κρίσιμα ματς στην ίδια πόλη

Οπως έγινε γνωστό σήμερα από την επίσημη ενημέρωση της ΕΠΟ, το ματς ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός δε θα γίνει στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, αλλά στο Αγρίνιο. Κι αυτό διότι μπορεί το γήπεδο να έχει “καθαρίσει” από το χιόνι, αλλά ο αγωνιστικός χώρος είναι εξαιρετικά επικίνδυνος και γλιστερός, λόγω του πάγου που υπάρχει. Συνεπώς, το παιχνίδι των δυο ομάδων, το οποίο δεν έγινε την περασμένη εβδομάδα λόγω κακού αγωνιστικού χώρου από το… πενθήμερο βροχής, θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Πέμπτης στο Αγρίνιο.

Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να τονίσουμε ξανά ότι όπως έκανε γνωστό η πράσινη ΠΑΕ δε θα παραμείνει στην πόλη μέχρι και τη Δευτέρα, όταν δηλαδή θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Παναιτωλικό. Αντιθέτως, η αποστολή θα αναχωρήσει αμέσως μετά το ματς Κυπέλλου για την Αθήνα και θα επιστρέψει την Κυριακή.

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία για το παιχνίδι Κυπέλλου μόνο εύκολη δεν είναι λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν και της χιονόπτωσης σήμερα στην Αττική. Σήμερα οι πράσινοι δε γυμνάστηκαν, κάτι που θα κάνουν αύριο καιρού επιτρέποντος. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για το Αγρίνιο. Αυτό σημαίνει ότι θα αγωνιστούν στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα με μόλις… μιάμιση προπόνηση.

Απών θα είναι σίγουρα ο Σανκαρέ που έχει υποστεί τράβηγμα στον δικέφαλο και δεν προλαβαίνει.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*