Home / Ποδόσφαιρο / Europa League / Νικολακόπουλος: «Ο Μαρτίνς ανέλυσε τα κενά της Αϊντχόφεν στους παίκτες του Ολυμπιακού»

Νικολακόπουλος: «Ο Μαρτίνς ανέλυσε τα κενά της Αϊντχόφεν στους παίκτες του Ολυμπιακού»

Την ανάλυση της Αϊντχόφεν στους παίκτες του στον Ολυμπιακό άρχισε ο Πέδρο Μαρτίνς. Όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος ο Πορτογάλος τεχνικός σήμερα έδειξε στους παίκτες του βίντεο και άλλες αναλύσεις της ολλανδικής ομάδας, κυρίως στην αμυντική της λειτουργία.

Η ανάλυση αυτή θα συνεχιστεί και στις επόμενες προπονήσεις με τον Μαρτίνς να παρουσιάζει στους παίκτες του ό,τι έχει σχέση με την επιθετική λειτουργία της.

Στα αγωνιστικά τωρά, ο Εμβιλά, όπως όλα δείχνουν δεν θα μπορέσει να είναι έτοιμος για τον αγώνα, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να αναζητά λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει. Αυτό, όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού ενδεχομένως να γίνει με την αλλαγή του συστήματος σε 4-2-3-1 ή διατηρώντας το 4-3-3 με έναν παίκτη να παίρνει τον ρόλο του Εμβιλά στην τριάδα της μεσαίας γραμμής. Μία λύση, για παράδειγμα θα μπορούσε να είναι η μετατόπιση του Ανδρούτσου στην μεσαία γραμμή. Ωστόσο, η διατήρηση του 4-3-3 συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες.

Θυμίζουμε ότι ο Σεμέντο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, καθώς είναι τιμωρημένος. Ο Τιάγκο είναι εκτός λίστας. Ο Μπρούμα έχει αποθεραπευτεί και ενδεχομένως να παίξει βασικός και ο Λαλά αναμένεται να πάρει θέση βασικού στο ένα άκρο της άμυνας.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*