Home / Άλλα Σπόρ / Παγκόσμιο ρεκόρ από την Κορακάκη

Παγκόσμιο ρεκόρ από την Κορακάκη

Σε εξαιρετική κατάσταση είναι η Άννα Κορακάκη. Η Ολυμπιονίκης μας πέτυχε νέο παγκόσμιο ρεκόρ με βαθμολογία 588 κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Κορέα.

Η επίδοση της Ελληνίδας πρωταθλήτριας ανά σετ ήταν: 95, 98, 99, 99, 95, 96. Ακολούθησαν οι Βεν Γιού από την Ταϊπέι και η Σέρβα Ζοράνα Αρούνοβιτς με 584/600.

Η Άννα Κορακάκη είχε κάνει την ίδια επίδοση προ ολίγων ημερών στους Μεσογειακούς Αγώνες στο Οράν, αλλά εκείνο το ρεκόρ δεν κατοχυρώθηκε και δεν είχε κρύψει τα ανάμικτα συναισθήματά της.

«Με 588, που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ, αλλά δυστυχώς δεν μετράει στους συγκεκριμένους αγώνες, κέρδισα το χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα μας για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον συγκεκριμένο αγώνα, μετά το 2018 στην Ταραγόνα της Ισπανίας! Νιώθω σε εξαιρετική φόρμα και πολύ πολύ δυνατή!

Διπλά χαρούμενη και περήφανη για αυτούς τους αγώνες, αφού υπήρξα και σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας στην τελετή έναρξης, με τον @mitasmakis150! ????

Ευχαριστώ θερμά την @hellenic_olympic_committee, τη φυσιοθεραπεύτριά μου @stavroula_neochoriti και όλους όσοι βρίσκονται έμπρακτα δίπλα σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες!

Μόλις επιστρέψαμε στην Ελλάδα και αναχωρούμε ξανά σε 3 μόλις μέρες για Κορέα!»
, είχε αναφέρει τότε η Άννα Κορακάκη.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*