Home / Άλλα Σπόρ / Πέρασε στην τετράδα η Ντόμπρε της Παρίδη, «6 στα 6» στην Ισπανία η Παπαδημητρίου

Πέρασε στην τετράδα η Ντόμπρε της Παρίδη, «6 στα 6» στην Ισπανία η Παπαδημητρίου

Μετά τη συμμετοχή του Α.Σ.Ε.Α. Σάρισες Φλώρινας και της ιταλικής Νορμπέλο της Κατερίνας Τόλιου στο Europe Cup πινγκ πονγκ γυναικών, είχαμε παρουσία σε σημαντικά ματς για ξένα διασυλλογικά πρωταθλήματα.

Στην Τσεχία, τέλειωσε η πρώτη φάση των πλέι οφ και η Ντόμπρε της Κωνσταντίνας Παρίδη έκανε το 2-1 απέναντι στη Μοράβσκι για να προκριθεί στα ημιτελικά. Με δύο νίκες ήταν πολύτιμη και αυτή τη φορά η συμβολή της 25χρονης πρωταθλήτριας.

Στην Ισπανία, ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια της δεύτερης εθνικής κατηγορίας, όπου για μικρό χρονικό διάστημα αγωνίζεται η Μαλαματένια Παπαδημητρίου με τη φανέλα της Ορταλέθα. Η ομάδα της ολοκλήρωσε το γκρουπ με δύο νίκες και μία ισοπαλία και η πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού Νέων γυναικών ήταν πολύ παραγωγική με έξι νίκες σε ισάριθμα ματς.

Στην Ισπανία, τα γκρουπ της δεύτερης εθνικής κατηγορίας των γυναικών ολοκληρώθηκαν την Κυριακή με τη δέκατη αγωνιστική. Στο δεύτερο γκρουπ, η Ορταλέθα είχε δύο αγώνες. Σημείωσε δύο νίκες και μία ισοπαλία, ωστόσο δεν μπόρεσε να φτάσει στην τρίτη θέση και τα πλέι οφ. Τερμάτισε τέταρτη με 7 βαθμούς και θα δώσει ένα παιχνίδι μπαράζ για την παραμονή με ομάδα πέμπτης θέσης από άλλο γκρουπ μετά από κλήρωση.

Στο φινάλε της κανονικής διάρκειας, η ομάδα της Μαδρίτης νίκησε εντός έδρας τη Λεγκανιές Ρίβας με 4-2. Η Παπαδημητρίου ξεπέρασε τη Σίλβια Τόρες με 3-2 σετ και την κινεζικής καταγωγής Φανγκ Νιν με 3-0.

Το Σάββατο η Ορταλέθα είχε δύο αγώνες, επίσης, στην έδρα της. Παραχώρησε ισοπαλία 3-3 σετ στην Κολάδο Μεντιάνο, νίκησε την Πάρλα Ντράγκο με 4-2 σετ και η 17χρονη πρωταθλήτρια ήταν και σε αυτά το ματς άκρως αποτελεσματική. Απέναντι στην Κολάδο Μεντιάνο επιβλήθηκε της Άνα Ερέρος με 3-1 σετ και της Άντζελα Ροντρίγκεθ Γκαρσία με 3-0 σετ. Κόντρα στη νικήτρια του γκρουπ, Πάρλα Ντράγκο, κατέβαλε τη Μαρίας Άλια με 3-0 σετ και την Άνα Μαρία Πέρεθ με το ίδιο σκορ.

Η αριστερόχειρας διεθνής ετοιμάζεται τώρα για το τουρνουά νέων της Πορτογαλίας, που θα γίνει στη Βίλα Ρεάλ από τις 11-17 του μήνα. Έκανε ήδη το ένα μοριακό τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού που απαιτείται, θα κάνει άλλο ένα την Τρίτη και την ερχόμενη Παρασκευή θα βρίσκεται στην Πορτογαλία.

Με την Ορταλέθα έχει δώσει ήδη περισσότερα ματς από αυτά που είχε συμφωνήσει αρχικά, καθώς της το ζήτησαν οι άνθρωποι του ισπανικού κλαμπ βλέποντας τη βοήθεια που προσφέρει. Έτσι, η Παπαδημητρίου θα γυρίσει στην Ισπανία μετά το Contender, θ’ αγωνιστεί στο μπαράζ και στην Αθήνα θα επιστρέψει στις 24 του μήνα.

Στη Λίγκα γυναικών της Τσεχίας, η Ντόμπρε έδωσε στην έδρα της το αποφασιστικής σημασίας παιχνίδι με τη Μοράβσκι Κρούμλοφ. Την Παρασκευή είχε δεχτεί το 1-1 στο σκορ ομάδων με ήττα 5-3 εκτός έδρας (είχε προηγηθεί η νίκη της με 5-2 στο πρώτο ματς) και τώρα επικράτησε εκείνη με 5-3 σετ, παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Με δύο νίκες, η Παρίδη ήταν στις πρωταγωνίστριες του αγώνα, μάλιστα το ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα της τσέχικης ομοσπονδίας φιλοξενούσε φωτογραφία της. Η πρωταθλήτρια Ελλάδας του διπλού γυναικών έχασε αρχικά από την Εκατερίνα Τσερνάβσκα με 3-0 σετ, αργότερα ισοφάρισε σε 3-3, παίρνοντας …ρεβάνς από τη Νικίτα Πετρόβοβα με 3-1 σετ και μετά διαμόρφωσε το τελικό σκορ, νικώντας τρίτη φορά σε αυτήν τη διαδικασία τη Λένκα Χαραμπάζοβα με 3-0.

Η Ντόμπρε θα συναντήσει στα ημιτελικά τη Χοντονίν, που είχε κατακτήσει τη δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Η πρόκριση στον τελικό θα κριθεί στις δύο νίκες και το πρώτο ματς θα γίνει στις 14 Μαΐου.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*