Home / Άλλα Σπόρ / Πάσχα στην Κοζάνη για την Εθνική χάντμπολ ανδρών

Πάσχα στην Κοζάνη για την Εθνική χάντμπολ ανδρών

Η Εθνική χάντμπολ ανδρών, μετά την προετοιμασία στο ΣΕΦ, θα αναχωρήσει το Μεγάλο Σάββατο για την Κοζάνη, ώστε να πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα κάνει Πάσχα στην πρωτεύουσα της Δυτικής Μακεδονίας, αφού θα παίξει την πρόκρισή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2025 στους δύο αγώνες με την Ολλανδία την Τετάρτη 8 Μαΐου (17:15) στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης και την επόμενη Κυριακή 12 Μαΐου (17:00) στο Αϊντχόφεν.

Ο αγώνας στην Κοζάνη θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ3, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, με στόχο να γεμίσει το γήπεδο.

«Νοκ άουτ» για τα μπαράζ με την «οράνιε» έχουν τεθεί ο τερματοφύλακας, Πάνος Παπαντωνόπουλος, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό, όπως κι ο αριστερός ίντερ, Γιάννης Καλόμοιρος, ο οποίος προέρχεται από ίωση και δεν είναι 100% έτοιμος.

Το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας στην Κοζάνη θα ακολουθήσουν οι αθλητές: Mπόσκος (Χενίλ- Ισπανία), Μπουκοβίνας (Γκροσβάλσταντ- Μπουντεσλίγκα-2/Γερμανία), Παπαβασίλης, Σάββας, Πασσιάς, Κανδύλας, Μιχαηλίδης, Τζηράς, Δομπρής (Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή), Κεδέρης, Λιάπης, Παπαδιονυσίου, Αραμπατζής, Μάλλιος (ΑΕΚ), Θ. Παπάζογλου, Λ. Παπάζογλου, Τζωρτζίνης (ΠΑΟΚ), Τόσκας (Bianco Monte Δράμα), Παναγιώτου (ΑΣΕ Δούκα), Τσακουρίδης (Διομήδης Άργους)

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*