Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Πάει για τρεις μεταγραφές ο Ολυμπιακός

Πάει για τρεις μεταγραφές ο Ολυμπιακός

Νέα επίθεση, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ ενόψει της επόμενης σεζόν, ετοιμάζει ο Ολυμπιακός!

Όπως γράφει σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», οι Πειραιώτες θέλουν να αποκτήσουν άλλους τρεις ποδοσφαιριστές το συντομότερο δυνατόν, για να καλυφθούν τα κενά της ενδεκάδας τους.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν από την Πέμπτη πιο δυναμικά για την απόκτηση του Χένρι Ονιεκούρου, ο οποίος αποτελεί τον διακαή πόθο του Πέντρο Μαρτίνς για τα άκρα της επίθεσης.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις στο θέμα του Νιγηριανού άσου, ο οποίος δεν υπολογίζεται στην Μονακό και θέλει να αγοράσει η Γαλατασαράι.

Από εκεί και πέρα, θα ξεκαθαρίσει το θέμα του τερματοφύλακα, όπου υπάρχει… τριπλή μάχη.

Στον Ολυμπιακό δουλεύουν παράλληλα τις περιπτώσεις τον Βάτσλικ, Αρεολά και Μπιζότ, γνωρίζοντας πως η κάθε υπόθεση έχει τις δυσκολίες της και χρειάζεται τους ανάλογους χειρισμούς.

Τέλος, οι «ερυθρόλευκοι» θα προχωρήσουν και για την απόκτηση αριστερού μπακ, με τον Χοακίν Πικέρες και άλλον έναν παίκτη που δεν έχει γίνει γνωστό το όνομά του να είναι οι βασικοί υποψήφιοι.

Ο 23χρονος άσος της Πενιαρόλ αρέσει πολύ στους ιθύνοντες του συλλόγου, ενώ η Κάντιθ απέσυρε το ενδιαφέρον που είχε εκδηλώσει προ ημερών.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*