Home / Μπάσκετ / Euroleague / Κινείται για Κέντρικ Πέρι ο Παναθηναϊκός

Κινείται για Κέντρικ Πέρι ο Παναθηναϊκός

Εξελίξεις στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού εν όψει… Ο Δημήτρης Πρίφτης άναψε πράσινο φως για την απόκτηση του Κέντρικ Πέρι και οι «πράσινοι» αρχίζουν επαφές με τον Αμερικανό γκαρντ που έμεινε ελεύθερος από την Τσεντεβίτα Ολίμπια. Στόχος είναι η μία από τις δύο θέσεις των γκαρντ να καλυφθεί από τον συγκεκριμένο παίκτη, ενώ δεδομένα θα γίνει κι άλλη προσθήκη.

Ο 28χρονος γκαρντ (1,85μ.) διαθέτει στοιχεία που θέλει ο νέος προπονητής της ομάδας. Είναι αρκετά αθλητικός και μακρύς (άνοιγμα χεριών 1,98μ.), ικανός στην άμυνα (ιδιαίτερα στην πίεση στην μπάλα), επιθετικός προς το αντίπαλο καλάθι, καλός δημιουργός, αλλά δεν διαθέτει σταθερά καλό σουτ από την περιφέρεια.

Φέτος ήταν πέμπτος σκόρερ στο Eurocup με 16,1 πόντους (73,8% βολές, 58,3% δίποντα, 35,7% τρίποντα), τρίτος σε ασίστ με 6,1 και τρίτος στην αξιολόγηση με 19,2. Είχε επίσης 3,1 ριμπάουντ, 1,4 κλεψίματα κι 1,2 λάθη σε 27:52 κατά μέσο όρο.

Στην Αδριατική Λίγκα είχε 15,3 πόντους, 4,5 ασίστ, 2,4 ριμπάουντ, 0,8 κλεψίματα και 1,8 λάθη σε 26,1 λεπτά κατά μέσο όρο.

O απόφοιτος του Youngstown State δεν έγινε ποτέ ντραφτ, έπαιξε στην Αυστραλία, για τρεις σεζόν στην Ουγγαρία, στη Νίζνι, την Μετροπολιτάν και τη Μέγκα Μπέμαξ, προτού μετακομίσει στη Λιουμπλιάνα.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*