Home / Tennis / Ο Ρούμπλεφ απέκλεισε τον Ναδάλ από τα ημιτελικά του Μόντε Κάρλο

Ο Ρούμπλεφ απέκλεισε τον Ναδάλ από τα ημιτελικά του Μόντε Κάρλο

Μετά τον Νόβακ Τζόκοβιτς, εκτός συνέχειας Monte Carlo Masters τέθηκε και ο Ράφα Ναδάλ, ο οποίος αποκλείστηκε στον προημιτελικό του τουρνουά από τον Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ο Ρώσος, Νο8 στην παγκόσμια κατάταξη, επικράτησε του Ισπανού με 2-1 σετ (6-2, 4-6, 6-2), πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, και θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τον Κάσπερ Ρουντ (Νο27). Ο Νορβηγός τενίστας απέκλεισε τον κάτοχο του τίτλου Φάμπιο Φονίνι, επικρατώντας στον μεταξύ τους προημιτελικό με 2-0 (6-4, 6-3).

Στον προημιτελικό Ρούμπλεφ-Ναδάλ, ο Ρώσος πήρε εύκολα το πρώτο σετ με 6-2. Στο δεύτερο σετ έφτασε κοντά στο να «καθαρίσει» τη νίκη, αφού προηγήθηκε με 4-2, αλλά ο Ισπανός ανέβασε την απόδοσή του και παίρνοντας όλα τα επόμενα γκέιμ έφτασε στο 6-4 και ισοφάρισε σε 1-1. Στο τρίτο σετ ο Ρούμπλεφ έγινε ξανά ο κυρίαρχος στο κορτ και έφτασε στο 6-2 που του έδωσε τη νίκη.

Ο ημιτελικός Ρούμπλεφ-Ρουντ θα διεξαχθεί το Σάββατο (16/4) στις 16:30 και ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον νικητή του πρώτου ημιτελικού (14.30) μεταξύ Στέφανου Τσιτσιπά και Ντάνιελ Έβανς.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*