Home / Μπάσκετ / NBA / Ο Ντουέιν Γουέιντ αγόρασε μετοχές των Γιούτα Τζαζ

Ο Ντουέιν Γουέιντ αγόρασε μετοχές των Γιούτα Τζαζ

Μέτοχος στους Γιούτα Τζαζ έγινε ο Ντουέιν Γουέιντ. Ο τρις πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Μαϊάμι Χιτ προτίθεται να έχει ενεργό ρόλο στο franchise, στο πλευρό του ιδιοκτήτη της ομάδας, Ράιν Σμιθ.

«Εγώ προσωπικά δεν το παίρνω ελαφριά. Για να κάνεις μία πραγματική αλλαγή, εδώ πρέπει να είσαι, στην κορυφή, και ο Ράιαν (Σμιθ) το ξέρει αυτό. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία αυτή. Ξέρω ότι θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να φέρω όσα περισσότερα μπορώ στην ομάδα, εκτός από τις γνώσεις και τις δεξιότητές μου στο άθλημα», δήλωσε για το εγχείρημά του ο 39χρονος.

Στη συνέχεια συνέκρινε το επιχειρηματικό του βήμα στους Τζαζ με ανάλογες κινήσεις κι άλλων σταρ του ΝΒΑ, όπως ο Μάικλ Τζόρνταν και ο Σακίλ Ο’ Νιλ: «Αυτό ξεπερνά το όνειρο που είχα να παίξω μπάσκετ στο υψηλότερο επίπεδο, στο ΝΒΑ. Έχω δει τον Σακίλ (Ο’ Νιλ) να το κάνει στο Σακραμέντο. Έχω δει τον Γκραντ Χιλ να το κάνει επίσης στην Ατλάντα. Έχω δει φυσικά τον Μάικλ (Τζόρνταν) να το κάνει στην Σάρλοτ. Εδώ υπάρχουν πολλά πράγματα στα οποία θα ήθελα να συμμετάσχω».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*