Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ο περίπατος του Ολυμπιακού έγινε… ελαφρύ τρέξιμο στο Αγρίνιο

Ο περίπατος του Ολυμπιακού έγινε… ελαφρύ τρέξιμο στο Αγρίνιο

Δέχτηκε δύο γκολ στο τέλος

Αγρίνιο
Με τη 13η νίκη του σε 15 αγώνες έκλεισε τους εκτός έδρας αγώνες του για τη σεζόν 2015/16 ο Ολυμπιακός. Οι πρωταθλητές πέρασαν από το Αγρίνιο με 5-0 επί του Παναιτωλικού, διά περιπάτου όπως φανερώνει το τελικό αποτέλεσμα και με πέντε διαφορετικούς σκόρερ: τους Φορτούνη (7΄), Ντα Κόστα (30΄) και Σεμπά (57΄), Πουλίδο (69΄), Πάρντο (86΄). Δύο γκολ πέτυχαν στο φινάλε οι γηπεδούχοι με τους Ουάρντα (88΄), Κάπελ (90΄).

Το χαρακτηριστικό του σημερινού αγώνα είναι πως μετά από κάθε «καθαρή» ευκαιρία των γηπεδούχων, ακολουθούσε ένα γκολ των «Ερυθρόλευκων»! Ετσί, μετά την αστοχία του Μάρκος Πάουλο σε τετ-α-τετ στο 5΄, ήλθε ο Κώστας Φορτούνης να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά-δυναμίτης στο 7΄, μετά από σέντρα του Ερνάνι.

Στο 27΄ ο Αμρ Ουάρντα έστειλε τη μπάλα άουτ σε νέο κλασικό τετ-α-τετ και στο 30΄ ο Ντα Κόστα με νέα κεφαλιά έγραψε το 0-2 πάλι από σέντρα του Ερνάνι. Στο 58΄ ο Σεμπά πέτυχε το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού με διαγώνιο σουτ, ενώ τρία λεπτά νωρίτερα ο Καπίνο είχε πραγματοποιήσει εξαιρετική επέμβαση σε σουτ του Κλέσιο.

Μετά από την εξέλιξη αυτή, οι γηπεδούχοι παρέδωσαν τα όπλα και δέχθηκαν ακόμα δύο γκολ. Στο 69΄ με τον Πουλίδο μετά από συνδυασμό Φορτούνη-Σεμπά και στο 86΄ με κεφαλιά του Πάρντο από σέντρα του Φορτούνη, που ήταν μακράν ο κορυφαίος της συνάντησης.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο ο Παναιτωλικός κατάφερε να σώσει τα προσχήματα, καθώς στο 88΄ ο Ουάρντα με σουτ είδε τη μπάλα να εξωστρακίζεται στον Ντα Κόστα και να καταλήγει στα δίχτυα, και στο 90΄ ο Λεάντρο Καπέλ διαμόρφωσε από κοντά το τελικό 2-5.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Κίτρινες: Ντα Κόστα, Ερνάνι

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Κουτρουμάνος, Κούσας, Χαντάκιας, Ρουμπουλάκου (67΄ Κάπελ), Μάκος, Παπάζογλου (77΄ Παπουτσογιαννόπουλος), Πάουλο (46΄ Βασιλείου), Φερέιρα, Ουάρντα, Μουνιός.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μάρκο Σίλβα): Καπίνο, Ντα Κόστα, Ελαμπντελαουί, Σιόβας, Μαζουακού, Ζντιέλαρ, Φορτούνης, Κασάμι (78΄ Μπουχαλάκης), Ερνάνι (68΄ Πάρντο), Σεμπά (77΄ Φουστέρ), Πουλίδο.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*