Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / “Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Αρμπελόα”

“Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Αρμπελόα”

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται ζεστά για την απόκτηση του Αλβάρο Αρμπελόα, ο οποίος θα αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού βρίσκεται οΑλβάρο Αρμπελόα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας “fichajes.net“.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Ισπανός μπακ θα αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης το προσεχές καλοκαίρι, όταν κι ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του, με τις Φενέρμπαχτσε, Σανγκάη Σενχούακαι Παναθηναϊκό να αποτελούν τους μνηστήρες για την απόκτησή του.

Η επιλογή του “τριφυλλιού” παρουσιάζεται ως η καλύτερη, επειδή του προσφέρει συμμετοχή στις διοργανώσεις της UEFA και διεκδίκηση των εγχώριων τίτλων, ενώ υπάρχουν κενά στο ρόστερ που διασφαλίζουν τη μονιμοποίηση του στην ενδεκάδα. Από την άλλη πλευρά, ο Γκρεγκόριο Μανθάνο, που βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Σανγκάη Σενχούα, προσπαθεί να πείσει τον έμπειρο αμυντικό να τον ακολουθήσει στα… βάθη της Ασίας, έχοντας ως δέλεαρ το σημαντικό ποσά που μπορούν να διαθέσουν οι Κινέζοι για χάρη του.

Σε ό,τι αφορά στη Φενέρμπαχτσε, ο δημοσιογράφος σχολιάζει πως, παρότι οι Τούρκοι δεν θα αγωνιστούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω τιμωρίας, ο Αρμπελόα θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί στο πλευρό σπουδαίων ποδοσφαιριστών, όπως ο Ντιέγκο Ρίμπας, ο Ρόμπιν φαν Πέρσι και ο Νάνι.

πηγή : contra.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*