Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / «Ο Ολυμπιακός θέλει 15 εκατομμύρια ευρώ… ακατέβατα για Καμαρά»

«Ο Ολυμπιακός θέλει 15 εκατομμύρια ευρώ… ακατέβατα για Καμαρά»

Αποτελεί έναν από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, που έχουν απασχολήσει περισσότερο, ίσως, από κάθε άλλον στο εξωτερικό και είναι λογικό οι «ερυθρόλευκοι» να θέλουν ένα… καλό ποσό για να τον παραχωρήσουν.

Για τον Μαντί Καμαρά ο λόγος, που συνεχίζει να αρέσει στη Νάπολι, αλλά σύμφωνα με τη ”Corriere del Mezzogiorno” η μεταγραφή δεν προχωρά για την ώρα λόγω των απαιτήσεων των πρωταθλητών Ελλάδας.

Οι Πειραιώτες ζητούν 15 εκατομμύρια ευρώ… ακατέβατα για τον 24χρονο χαφ, την ώρα που οι «παρτενοπέι» φέρονται να επιθυμούν κάποια συμφωνία δανεισμού με ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς την επόμενη σεζόν -δίχως να έχει προκύψει το ύψος της ρήτρας.

Ωστόσο, το ενδεχόμενο αυτό δεν φαίνεται να συγκινεί σε καμία περίπτωση τους ανθρώπους του ελληνικού συλλόγου, που έχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις, προκειμένου να δώσουν το πράσινο φως για να αποχωρήσει ο παίκτης.

Παράλληλα, εμπλοκή στις συζητήσεις φαίνεται πως έχει και ο διάσημος ατζέντης, Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος παρουσιάζεται ως διαμεσολαβητής από τους Ιταλούς. Άλλωστε, ο 53χρονος μάνατζερ έχει στο πελατολόγιό του και τον Κώστα Μανωλά.

Ο διεθνής μέσος από τη Γουινέα έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2024 και έχει να επιδείξει 18 γκολ και 11 ασίστ σε 134 συμμετοχές με τη φανέλα του συλλόγου, ενώ έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Ελλάδας.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*