Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νικολογιάννης: «Ο χρόνος δουλεύει υπέρ του Γιοβάνοβιτς»

Νικολογιάννης: «Ο χρόνος δουλεύει υπέρ του Γιοβάνοβιτς»

Την άποψη πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς χρειάζεται μεγάλη πίστωση χρόνου, προκειμένου να περάσει τη φιλοσοφία του στην ομάδα του Παναθηναϊκού, εξέφρασε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ωστόσο, ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» υπογράμμισε πως ο χρόνος που απομένει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος λειτουργεί υπέρ του Σέρβου τεχνικού που δουλεύει προς αυτή την κατεύθυνση με τους παίκτες.

Αποσπάσματα των όσων ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στην εκπομπή του Διονύση Καππάτο

Οι προπονητές χρειάζονται νίκες για να κερδίσουν χρόνο για να περάσουν το πλάνο τους.

Στον Παναθηναϊκό, σε σχέση με την ΑΕΚ, βρίσκεται στα φιλικά προετοιμασίας που αποτελούν δοκιμές για τον κάθε προπονητή, ο οποίος κάνει τις δοκιμές του και πολλοί παίκτες προφυλάσσονται σε σχέση με τα επίσημα.

Αν ο Παναθηναϊκός περάσει στην Ευρώπη, θα πρέπει να είναι έτοιμος και δεν θα υπάρχει δικαιολογία, κάτι αντίστοιχο ισχύει όμως για την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος.

Κάθε προπονητής θέλει πάρα πολύ χρόνο για να περάσει τη δική του φιλοσοφία.

Ο συγκεκριμένος προπονητής χρειάζεται μεγαλύτερη πίστωση χρόνου, με βάση τα όσα βλέπουμε αυτή την περίοδο στην προετοιμασία.

Ο Γιοβάνοβιτς προσπαθεί να περάσει τη φιλοσοφία του, να παίζει ορθολογικά στην επίθεση, και για να το πετύχει θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να ενισχυθεί. Οπότε καταλαβαίνετε ότι αυτό χρειάζεται να γίνει σε έναν μήνα, αφού υπομονή δεν υπάρχει. Μετά τη διακοπή θα είναι πιο έτοιμος, με τις προσθήκες που θα έχουν γίνει και την προσαρμογή των παικτών.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*