Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ο Αγκάγεφ το έβαλε, ο Μανδάς το κράτησε!

Ο Αγκάγεφ το έβαλε, ο Μανδάς το κράτησε!

Επιστροφή στις νίκες για τον Ατρόμητο, καθώς σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 στους «Ζωσιμάδες» επί του ΠΑΣ Γιάννινα, στηρίζοντας την επίτευξη του τριπόντου στο γκολ του Αγκάγεφ, μόλις στο 5’, τέρμα το οποίο ήταν και το πρώτο του διεθνούς Αζέρου με τη φανέλα των Περιστεριωτών.

Ωστόσο, μεγάλο μερίδιο στη νίκη της ομάδας του Νταμίρ Κάναντι πιστώνεται και στον νεαρό τερματοφύλακα, Χρήστο Μανδά, που ειδικά στο πρώτο ημίχρονο πραγματοποίησε καθοριστικές επεμβάσεις, κρατώντας τελικά το μηδέν στην εστία του. Παρ’ όλα αυτά και ο Ατρόμητος είχε ευκαιρίες να «καθαρίσει» το ματς, αλλά ο Λοντίγκιν με εξαιρετικές επεμβάσεις και το δοκάρι «εμπόδισαν» τους φιλοξενούμενους να πάρουν πιο… ξεκούραστα τη νίκη.

Απαραίτητη σημείωση: Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, οποίος ήταν εξαιρετικά επικίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών. Παρ’ όλα αυτά, το σύνολα των Γιαννίκη και Κάναντι προσέφεραν μια πολύ καλή αναμέτρηση, με το ένα γκολ που σημειώθηκε να μην αποτυπώνει την πραγματικότητα.

Το ματς

Παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΣ ήταν αυτός που μπήκε πιο καλά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, φέρνοντας πίεση στα καρέ του Μανδά, ο Ατρόμητος χτύπησε σαν… κόμπρα, μόλις στο 5’ με έναν τρόπο που του λείπει πολύ στη φετινή σεζόν, καθώς από την πάσα του Εντομβόνγι, ο Αγκάγεφ έκανε την ατομική ενέργεια και μπήκε μέσα στην περιοχή, νικώντας τον… κρύο, Γιούρι Λοντίγκιν.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*