Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Κώτσιρας στον bwinΣΠΟΡ FM: «Για playoffs και ψηλότερα!»

Κώτσιρας στον bwinΣΠΟΡ FM: «Για playoffs και ψηλότερα!»

Η εντυπωσιακή πορεία του Αστέρα Τρίπολης συνεχίστηκε χθες με νίκη επί του Άρη (2-1) και ο Γιάννης Κώτσιρας μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τις φιλοδοξίες των Αρκάδων που δεν περιορίζονται στα playoffs. Ο δεξιός μπακ αναφέρθηκε στη χθεσινή επικράτηση αλλά και τη ρεβάνς Κυπέλλου που έπεται κόντρα στους «κίτρινους», αλλά και στα σενάρια περί μεταγραφής του, όπως και στην προοπτική να επιστρέψει στην Εθνική. Αναλυτικά μίλησε στον Δημήτρη Τσακίρη για:

-τη νίκη επί του Άρη: «Κάναμε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, δεχτήκαμε ένα γκολ από πλάγιο αντιπάλου, αλλά είπαμε να βγούμε στο δεύτερο να παλέψουμε γιατί δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε. Ισοφαρίσαμε και κάναμε την ανατροπή πολύ γρήγορα, ενώ στη συνέχεια με καλή αμυντική συμπεριφορά κρατήσαμε τους τρεις βαθμούς».

-την πορεία του Αστέρα: «Είμαστε σε καλή κατάσταση και θέση, αλλά θέλει σοβαρότητα και προσοχή για να παραμείνουμε στην εξάδα. Θα μπορούσαμε να ήμασταν ακόμη πιο πάνω, γιατί χάσαμε βαθμούς σε ματς που προηγηθήκαμε. Δεν έχει κριθεί ακόμη κάτι, αλλά η ομάδα είναι σε καλή φόρμα και πιστεύω πως θα συνεχίσουμε έτσι ως το τέλος. Έχουμε ανεβασμένη ψυχολογία μετά το 5/5 και θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Στόχος είναι η εξάδα και δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Νομίζω πως θα τα καταφέρουμε, o κύριος Ράσταβατς έχει κάνει πολύ καλή δουλειά».

-τη ρεβάνς με τον Άρη στο Κύπελλο: «Ο Άρης έχει πάρει ένα καθαρό σκορ, 2-0. Εμείς έχουμε καλή ψυχολογία και θα μπούμε να παλέψουμε το παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί πίσω, γιατί αν δεχτούμε ένα γκολ τότε θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Ο Άρης διαθέτει μια από τις καλύτερες ομάδες, αλλά εμείς θα κάνουμε την προσπάθειά μας».

-τα μεταγραφικά σενάρια: «Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι. Έχω συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν με τον Αστέρα».

-το ενδεχόμενο επιστροφής στην Εθνική: «Προσπαθώ με την απόδοσή μου και τα παιχνίδια μου να ξαναβρεθώ εκεί. Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία και σίγουρα κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να είναι σε αυτό το ύψιστο σημείο».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*