Home / Stoiximan Super League / ΟΦΗ: Ο Λαμπρόπουλος είναι… άχαστος απέναντι στην ΑΕΚ

ΟΦΗ: Ο Λαμπρόπουλος είναι… άχαστος απέναντι στην ΑΕΚ

Ο ΟΦΗ πήρε σπουδαία νίκη το βράδυ της Δευτέρας, επικρατώντας με 2-0 της ΑΕΚ στο «Γεντί Κουλέ».

Οι Κρητικοί με εξαιρετική εμφάνιση και αψεγάδιαστη τακτική προσέγγιση κατάφεραν να εξουδετερώσουν την ομάδα το Ματίας Αλμέιδα, κρατώντας την μάλιστα στο μηδέν.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έβαλε και αυτός το… χεράκι του για να έρθει το αποτέλεσμα ήταν ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο ματς στο 55ο λεπτό στη θέση του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη.

Ο Λαμπρόπουλος, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ, μετράει 3/3 απέναντι στους «κιτρινόμαυρους». Ο Έλληνας αμυντικός έχει 125 συμμετοχές στην Super League και οι περισσότερες από τις μισές είναι με τα χρώματα της ΑΕΚ (71).

Πριν τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, το καλοκαίρι του 2014, την είχε αντιμετωπίσει δύο φορές. Η πρώτη ήταν στις 20 Δεκεμβρίου 2009 ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης, με την ομάδα της Αρκαδίας να επικρατεί με 2-0 και τον Έλληνας αμυντικό να μπαίνει στο γήπεδο ως αλλαγή δύο λεπτά πριν συμπληρωθούν τα 90. Η δεύτερη ήταν με τον Πανιώνιο, στις 29 Σεπτεμβρίου 2012, όταν επικράτησε με 1-0 και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αγωνίστηκε σε ολόκληρη την αναμέτρηση.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*