Home / Ποδόσφαιρο / Super League 2 / Νιόπλιας στον bwinΣΠΟΡ FM: «Είναι… άλλος κόσμος η Super League 2 – Φαβορί ο Λεβαδειακός για άνοδο»

Νιόπλιας στον bwinΣΠΟΡ FM: «Είναι… άλλος κόσμος η Super League 2 – Φαβορί ο Λεβαδειακός για άνοδο»

Δύο διαφορετικοί… κόσμοι είναι αυτοί της Super League και της Super League 2, όπως επισήμανε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Νιόπλιας!

Με τον έμπειρο τεχνικό του Λεβαδειακού να παραδέχεται χωρίς υπεκφυγές ότι η ομάδα της Βοιωτίας είναι εκ των μεγάλων φαβορί για την κατάκτηση της ανόδου φέτος, αλλά θα πρέπει να το αποδείξει και μέσα στα γήπεδα…

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Νιόπλιας στην εκπομπή «Fast and curious» και τον Μιχάλη Τσώχο:

Για την καθημερινότητα και την προσαρμογή του σε επίπεδο Super League 2: «Η καθημερινότητα είναι καθαρά Super League, τα γήπεδά μας είναι πολύ καλά. το βοηθητικό μας. Το κεντρικό επισης, από την μεθεπόμενη Κυριακή θα παίζουμε στην έδρα μας, σε ένα καινούργιο γήπεδο. Αυτός ήταν και ο λόγος, συν ότι είχαμε ένα καλό γκρουπ από παίκτες που έμειναν από πέρυσι, που ήρθα κι εγώ εδώ. Είναι ένας άλλος κόσμος, βέβαια. Υπάρχουν δύσκολα γήπεδα, κακοί αγωνιστικοί χώροι, ομάδες που μας αντιμετωπίζουν αμυντικά. Για αυτό πρέπει να συνηθίσουμε, να προσαρμοστούμε, κάνουμε πρωταθλητισμό και πρέπει να μην ψάχνουμε δικαιολογίες. Είμαστε ένα από τα φαβορί για άνοδο και αυτός είναι ο στόχος για εμάς. Μου άρεσαν οι υψηλοί στόχοι που έχει βάλει η διοίκηση. Εχω να συγκρίνω από πέρυσι, είναι τεράστια η διαφορά στις δύο κατηγορίες».

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος: «Ο νότιος όμιλος έχει μερικές ομάδες που αποτελούνται από καθαρά Super League παίκτες. Που είναι καλύτερο να παίζεις μαζί τους ποδόσφαιρο. Γιατί παίζουν, είναι δύσκολο να τους αλλάξεις τον τρόπο παιχνιδιού. Ο βόρειος είναι πιο δύσκολος και σε επίπεδο γηπέδων, θα μπορούσαν να βελτιωθούν. Αλλά εδώ ολόκληρος Ηρακλής και είδαμε με το γήπεδο τι έγινε».

Για τα πρόσφατα ντοκιμαντέρ για την δεύτερη κατηγορία: «Είδα ένα από αυτά. Φταίμε όλοι, όχι μόνο οι παράγοντες. Και οι παίκτες και οι προπονητές. Μα τον παράγοντα τον ξέρεις, γιατί πας; Τον προπονητή, επίσης. Δεν προσπαθεί κανείς, δεν το αγαπάμε το ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο, δεν νοιάζεται κανείς».

Για το τι να περιμένουμε από τον Λεβαδειακό: «Θέλουμε λίγο χρόνο, είμαστε καλή ομάδα, δίκαια είμαστε φαβορί. Αλλά παίζουμε ένα ματς κάθε μήνα, πως θα βρούμε ρυθμό; Θα ξαναπαίξουμε μετά από 15 ημέρες, δεν έχουμε παίκτη με 90λεπτο. Τα Χανιά έχουν παίξει όλα τα ματς Κυπέλλου, η Κοζάνη που αντιμετωπίσαμε είχε φουλ παιχνίδια. Σχεδόν τρεις μήνες κάνουμε προπόνηση μόνο. Θα αρχίσουμε τα σερί ματς και θα βρούμε ρυθμό, γιατί είμαστε καλά σας το λέω. Αυτό θα είναι καλό, αν εξαιρέσουμε τον Πίρινεν δεν το έχει κανείς παίκτης μας».

Για τον ΟΦΗ: «Η μεγάλη αγάπη για μένα πρώτα είναι το ποδόσφαιρο. Το επόμενο η ομάδα που γεννήθηκα ποδοσφαιρικά, ναι, είναι ο ΟΦΗ. Το χθεσινό παιχνίδι το κέρδισε δίκαια, έπαιξε πολύ καλά. Έχει ένα γκρουπ πολύ καλών και έμπειρων παικτών, που δεν παίζουν όμως με το συναίσθημα για αυτό και έχουν αυτά τα αποτελέσματα με τους μεγάλους. Είναι μια ομάδα νοικοκυρεμένη, με καλές εγκαταστάσεις, που ξοδεύει πλέον. Χρειαζόμαστε τέτοιες ομάδες. Αυτό προσπαθούν να βρουν και ο Αστέρας με τον Ατρόμητο».

Για την μεγάλη κατηγορία: «Φτάσαμε πέρυσι να βλέπουμε τρεις ομάδες να διεκδικούν το πρωτάθλημα. Έχουμε τέσσερις πραγματικά καλές ομάδες, έχουν κάνει πολλά βήματα μπροστά. Επιτέλους, έδωσαν βάρος στην Ευρώπη, λίγο αν τελειώσει επιτέλους αυτό το θέμα της διαιτησίας, είμαστε σε καλό δρόμο νομίζω».

Aκούστε το ηχητικό:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*