Home / Stoiximan Super League / ΟΦΗ: Η συνομιλία Λυσάνδρου είχε εξελίξεις για Νέιρα, Μανδά και… Ριέρα

ΟΦΗ: Η συνομιλία Λυσάνδρου είχε εξελίξεις για Νέιρα, Μανδά και… Ριέρα

Για όλους και για όλα μίλησε ο Μηνάς Λυσάνδρου στην συνάντηση με τους δημοσιογράφους του ΟΦΗ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της κρητικής ομάδας, όπως και την περσινή σεζόν συνομίλησε με τους ρεπόρτερ που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας και αναφέρθηκε σε καίρια ζητήματα για το αγωνιστικό τμήμα και όχι μόνο.

Αρχικά, για το θέμα του τεχνικού διευθυντή τόνισε πως δεν θα προχωρήσει τέτοια κίνηση η ομάδα, κάτι που σημαίνει, ότι ο Βάλντας Νταμπράουσκας θα αναλάβει εξ’ ολοκλήρου τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Για τον Χρήστο Μανδά που πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν, ανέφερε ότι ομάδες του εξωτερικού κοιτάνε την περίπτωση του και αναμένονται εξελίξεις για το μέλλον του, ενώ οι Μπαλογιάννης και Διαμαντής δύσκολα θα συνεχίσουν παρά τις συζητήσεις για ανανέωση συνεργασίας.

Για το θέμα του Χουάν Νέιρα έκανε γνωστό πως ρυθμίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της παραμονής του και ο Αργεντινός υπέγραψε νέο συμβόλαιο, συνεχίζοντας για έκτη σεζόν στην ομάδα του Ηρακλείου.

Ο Μηνάς Λυσάνδρου σχολίασε και τα δημοσιεύματα που συνδέουν τον Αντριάν Ριέρα με τον ΟΦΗ, τονίζοντας πως ο Ισπανός που αγωνίστηκε την προηγούμενη τετραετία στον Αστέρα Τρίπολης είναι μια περίπτωση που εξετάζεται και είναι πιθανό, σύντομα να υπάρχουν εξελίξεις.

Τέλος, σχολίασε ότι ο ΟΦΗ θα συνεχίσει και την επόμενη διετία τη συνεργασία με την COSMOTE TV, καθώς, η κρητική ομάδα είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με το συνδρομητικό κανάλι, το οποίο προβάλλει και το ντοκιμαντέρ «BLACK FLAME RISING».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*