Home / Γενικά / Είπε αντίο στην Κοπεγχάγη ο Ζέκα: «Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος»

Είπε αντίο στην Κοπεγχάγη ο Ζέκα: «Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος»

Τίτλους τέλους έβαλαν Ζέκα και Κοπεγχάγη και… επίσημα σήμερα (23/05), μετά από την κοινή τους εξαετή πορεία, με τις δύο πλευρές να ολοκληρώνουν τη συνεργασία τους στις 4 Ιουνίου.

Ο ομογενής διεθνής μέσος, που φέρεται να βρίσκεται μια… ανάσα από την επιστροφή του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, «ανέβασε» πρώτος ένα βίντεο στο επίσημο προφίλ του στο Instagram, προκειμένου να αποχαιρετίσει την δανέζικη ομάδα…

«Ήρθε η ώρα να σας πω αντίο. Ήταν μεγάλη μου τιμή να παίξω με την φανέλα της Κοπεγχάγης, για εσάς. Πέρασα πάρα πολύ όμορφες στιγμές αυτά τα έξι χρόνια, έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό, αλλά όλα έχουν ένα τέλος. Θα μείνω έως το τέλος της σεζόν και θα κάνω τα πάντα για να καταφέρουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Τα λέμε από κοντά την Κυριακή», ανέφερε σε αυτό ο Ζέκα.

Παράλληλα, στη συνέχεια, η Κοπεγχάγη ανακοίνωσε κι αυτή νέσω τη επίσημης ιστοσελίδας της ότι ο 34χρονος κεντρικός χαφ δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Φιλοξενώντας δηλώσεις του ποδοσφαιριστή, του αθλητικού διευθυντή της ομάδας Πέτερ Κρίστιανσεν και κάνοντας λόγο για έναν εκ των σπουδαιότερων αρχηγών στην ιστορία της Κοπεγχάγης!

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*