Don't Miss
Home / Άλλα Σπόρ / Οι διεθνείς πίνακες αξιολόγησης στο πινγκ πονγκ

Οι διεθνείς πίνακες αξιολόγησης στο πινγκ πονγκ

Ο Παναγιώτης Γκιώνης και η Κατερίνα Τόλιου, που ήταν οι εκπρόσωποι της Ελλάδος στο Pomegranate Europe Top 16 Cup ανδρών-γυναικών στη ΧΑΝΘ, διατηρήθηκαν στην ίδια θέση της διεθνούς κατάταξης πινγκ πονγκ.

To τελευταίο ITTF Table Tennis World Ranking είναι το 38ο για το 2021 και συμπεριέλαβε στην αξιολόγηση τα αποτελέσματα του Ευρωπαϊκού Τοπ 16. Οι κορυφαίοι Έλληνες αθλητές αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο των αγώνων και δεν γινόταν να έχουν ουσιαστικό όφελος. Αμφότεροι, εμφανίζουν δέκα βαθμούς παραπάνω σε σχέση με τον πίνακα της προηγούμενης εβδομάδας, αλλά η θέση τους έμεινε αμετάβλητη.

Ο Γκιώνης είναι στο νούμερο 50 του κόσμου κι έχει 3.136 βαθμούς από τους 3.126 του πίνακα νούμερο 37. Η Τόλιου βρίσκεται άλλη μια βδομάδα στο νούμερο 144 της κατάταξης και συγκεντρώνει 1.616 βαθμούς από τους 1.606.

Στη δεύτερη θέση από τους Έλληνες αθλητές είναι πάντα ο Γιάννης Σγουρόπουλος και η Κωνσταντίνα Παρίδη, οι οποίοι εμφανίζονται στις θέσεις 151 (όπως και την περασμένη βδομάδα) και 266 (από 265) αντίστοιχα.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*