Home / Βόλεϊ / Ξεκίνημα με όνειρα για τον Παναθηναϊκό

Ξεκίνημα με όνειρα για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός άρχισε τη Δευτέρα την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν στο Μαρούσι, παρουσία του διευθυντή αγωνιστικού, Σωτήρη Πανταλέοντα, του Ρούλη Αγραπιδάκη και του μάνατζερ, Χρήστου Κυριζάκη.

Ο Απόστολος Οικονόμου είχε στη διάθεσή του τις: Ναταλία Μεταξά, Μαρία Τσιτσιγιάννη, Εβίτα Ξηντάρα, Έμιλυ Κωνσταντέλλου, Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου, Αθηνά Παπαφωτίου, Πηνελόπη Παπαστεργίου και Μανωλίνα Κωνσταντίνου.

Οι Εύα Χαντάβα, Πέννυ Ρόγκα, Μάρετ Γκροθούες, Τζένιφερ Κρος και Μαργαρίτα Στεπανένκο θα ενσωματωθούν στην ομάδα μόλις ολοκληρώσουν τις διεθνείς τους υποχρεώσεις.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» καλωσόρισε τις αθλήτριες, μαζί με το υπόλοιπο staff, και δήλωσε πως: «Καταρχήν, καλή χρονιά να έχουμε. Πριν αναφερθούμε στον Παναθηναϊκό, θα θέλαμε να εκφράσουμε τη συμπάθειά μας στις οικογένειες των πυρόπληκτων που επλήγησαν όλες αυτές τις μέρες και ελπίζουμε η Πολιτεία να τους βοηθήσει να ορθοποδήσουν.

Εμείς ξεκινάμε σήμερα την προετοιμασία μας ως Παναθηναϊκός, οκτώ εβδομάδες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος και για τις υποχρεώσεις μας στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.

Ο πρώτος μήνας θα αφιερωθεί περισσότερο στη φυσική κατάσταση, γιατί πρώτα πρέπει να ‘χτίσουμε’ τις παίκτριες αθλητικά και μετά θα μπούμε σε πιο τεχνικά στοιχεία με το που θα επιστρέψουν οι διεθνείς μας, οι τρεις ξένες, η Χαντάβα και η Ρόγκα που απουσιάζουν στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Αυτό που θέλω να ευχηθώ είναι να έχουμε μια σεζόν με υγεία, πάνω απ’ όλα.

Ο Παναθηναϊκός πλέον έχει μπει σε μια ‘τροχιά’ πρωταθλητισμού και θα διεκδικήσει ό,τι του αναλογεί και ό,τι του αξίζει στο υψηλότερο επίπεδο είτε είναι στο πρωτάθλημα, είτε στο Κύπελλο, είτε ακόμα και στην Ευρώπη. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Πολλή δουλειά και να έχουμε μια καλή χρονιά».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*