Home / Μπάσκετ / Euroleague / «Άκυρο» στη Μακάμπι για τη συμμετοχή στα τουρνουά σε Ελλάδα και Κύπρο!

«Άκυρο» στη Μακάμπι για τη συμμετοχή στα τουρνουά σε Ελλάδα και Κύπρο!

Άσχημα μαντάτα για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ!

Με εντολή του υπουργείου Υγείας του Ισραήλ, η «ομάδα του λαού» δεν έλαβε την σχετική άδεια για να συμμετέχει στα τουρνουά προετοιμασίας που θα διεξαχθούν σε Ελλάδα και Κύπρο.

Το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου επρόκειτο να λάβει μέρος στο τουρνουά του ΣΕΦ, 4-5/9, με τη συμμετοχή των Ολυμπιακού, Μονακό και Λαυρίου.

Επίσης, είχε προσκληθεί στο «νησί της Αφροδίτης» για το τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», που είναι προγραμματισμένο για τις 9-12/9 με τη συμμετοχή ακόμη των «ερυθρόλευκων» του Πειραιά, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Τέλος, η Μακάμπι είχε λάβει πρόσκληση και από τον Παναθηναϊκό για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», που λέγεται ότι θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, στις 18-19/9.

Από ‘κει και πέρα, οι πρωταθλητές Ισραήλ στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν πως τα συγκεκριμένα τουρνουά γίνονται υπό την αιγίδα της Ευρωλίγκας, οπότε τα πρωτόκολλα υγείας είναι παρόμοια με αυτά των αγώνων. Για τον λόγο αυτό, έστειλε επιστολή στο υπουργείο περιμένοντας την τελική του απάντηση και φυσικά προσδοκώντας το «πράσινο φως» για τη συμμετοχή της.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*