Home / Ποδόσφαιρο / Europa League / Νικολακόπουλος: «Ενδεκάδα με Βάτσλικ, Σισέ και Ονιεκούρου ή Βαλμπουενά»

Νικολακόπουλος: «Ενδεκάδα με Βάτσλικ, Σισέ και Ονιεκούρου ή Βαλμπουενά»

Τις τελευταίες πληροφορίες αναφορικά με το αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού στο πρώτο παιχνίδι των playoffs του Champions League απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας (19/8, 22:00), ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Οι πιθανότητες αυτή την στιγμή θέλουν τον Βάτσλικ να κάνει ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα κάτω από τα δοκάρια, τον Σισέ παρτενέρ του Παπασταθόπουλου στο κέντρο της άμυνας και τον Αγκιμπού Καμαρά επίσης να ξεκινά βασικός. Στο μεταξύ, μία θέση «παίζεται» ανάμεσα στον Ονιεκούρου και τον Βαλμπουενά.

Αναλυτικά η ενδεκάδα: Βάτσλικ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας, Ελ Αραμπί και Ονιεκούρου ή Βαλμπουενά.

Από ‘κει και πέρα, εάν υπάρξουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής τότε αυτές θα είναι ο Τζολάκης αντί του Βάτσλικ, Μάρκοβιτς αντί Σισέ και Μπουχαλάκης ή Κούντε αντί του Αγκιμπού Καμαρά.

Τέλος, στην ευρωπαϊκή λίστα αναμένεται να δηλωθεί ο νεοαποκτηθείς Ρόνι Λόπες, ώστε να είναι διαθέσιμος για το δεύτερο παιχνίδι με τους Σλοβάκους. Εκτός θα μείνει ο Κρίστινσον.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*