Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Άρχισαν τα βάσανα στον Ηρακλή

Άρχισαν τα βάσανα στον Ηρακλή

Με πολλές φιλοδοξίες, ο Ηρακλής ξεκίνησε την Τετάρτη στο Ιβανώφειο την προετοιμασία του, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στη διάθεση του Θανάση Σκουρτόπουλου βρέθηκαν οι: Γιώργος Φίλιος, Γιώργος Πετανίδης, Κώστας Παπαδάκης, Γιάννης Αγραβάνης, Γιάννης Κουζέλογλου, Δημήτρης Χαριτόπουλος, Νίκος Δημαλής, Μάνος Βαφειάδης, Ηλίας Λάτος, Κριστ Γουάμπα.

Οι παίκτες που προέρχονται από την εφηβική ομάδα και ο Γουάμπα θα έχουν βοηθητικό ρόλο στην προετοιμασία, μέχρι να ολοκληρωθούν οι αφίξεις των νέων παικτών.

Ο Γάιος Σκορδίλης έφτασε την Τετάρτη το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού και θα ενταχθεί την Πέμπτη στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

Όσον αφορά τις αφίξεις των ξένων, ο Ρέτζι Λιντς θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Κυριακή. Θα ακολουθήσει τη Δευτέρα ο Ράιαν Γούλριτζ, ενώ την Τρίτη αναμένεται ο Ράιαν Τέιλορ.

Αισιόδοξος και με πολύ όρεξη για δουλειά εμφανίστηκε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, μετά το τέλος της πρώτης προπόνησης. «Ξεκινάμε σήμερα με πολλή όρεξη και αισιοδοξία για τη νέα χρονιά. Μια καινούργια ομάδα ολοκληρωτικά. Θέλουμε να “χτίσουμε” κάτι τελείως διαφορετικό. Τα νέα πρόσωπα θα φέρουν και αρκετά μεγάλη αλλαγή στη νοοτροπία. Θέλουμε να είμαστε διαφορετικοί, σε χαρακτήρα και ποιότητα. Νομίζω ότι τα παιδιά που έχουμε επιλέξει θα ανταποκριθούν στο ρόλο αυτό», ανέφερε αρχικά ο προπονητής των «κυανόλευκων» και στάθηκε και στους φετινούς στόχους του “Γηραιού”.

«Ο στόχος μας είναι να είμαστε μια δυναμική ομάδα και να διεκδικήσουμε όλους τους στόχους, που μπορεί να έχει η ομάδα για αυτήν τη σεζόν και ο καθένας μας να προσφέρει το μέγιστο για το καλό της ομάδας του Ηρακλή. Θέλουμε να είμαστε αισιόδοξοι, θέλουμε ο κόσμος να είναι κοντά, να αγαπήσει την προσπάθεια αυτή και στο τέλος της χρονιάς όλοι μαζί, ευχαριστημένοι, να απολαύσουμε τους κόπους της. Εύχομαι να είμαστε υγιείς, να μην έχουμε προβλήματα, πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν σίγουρα με την καλή δουλειά».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*