Home / Ποδόσφαιρο / Νίκη… ελπίδας για την Τουρκία

Νίκη… ελπίδας για την Τουρκία

Δ’ ΟΜΙΛΟΣ: ΤΣΕΧΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ 0-2

Την πρώτη της νίκη στο τουρνουά πανηγύρισε η Τουρκία που νίκησε με 2-0 την Τσεχία και εξασφάλισε την τρίτη θέση του τετάρτου ομίλου γεγονός που της δίνει ελπίδες πρόκρισης στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ωστόσο το -2 στο συνολικό γκολ αβερέιτζ αφαιρεί πιθανότητες από τους Τούρκους έστω και αν με το δεύτερο γκολ που σημείωσαν είναι σε καλύτερη μοίρα από την Αλβανία ενώ μένουν δύο θέσεις κενές μιας και έχουν προκριθεί Σλοβακία και Βόρειος Ιρλανδία. Από την άλλη η Τσεχία αποκλείστηκε.

Η Τούρκοι πανηγύρισαν το πρώτο τους γκολ στο τουρνουά μόλις στο 10ο λεπτό όταν μετά από ασίστ του Εμρέ Μορ ο Μπουράκ Γιλμάζ με πλασέ στο πρώτο δοκάρι έκανε το 1-0.

Οι Τσέχοι ανέβασαν ρυθμό και δημιούργησαν ευκαιρίες δίχως ωστόσο να καταφέρουν να φέρουν το παιχνίδια στα ίσια. Από την άλλη η Τουρκία έγινε ξανά απειλητική με τη συμπλήρωση της ώρας ωστόσο στη συνέχεια ανέβασε και πάλι στροφές και στο 65′ ο Οζάν Τουφάν με κοντινό σουτ από πάσα του Μεχμέτ Τοπάλ που ωστόσο άρχισε από θέση οφ σάιντ έκανε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

 
Νίκη... ελπίδας για την Τουρκία!

ΣΚΟΡΕΡΣ: 10′ Μπουράκ Γιλμάζ, 65′ Οζάν Τουφάν

ΤΣΕΧΙΑ: Τσεχ, Καντεράμπεκ, Χούμπνικ, Σίβοκ, Νέτσιντ, Ντότσκαλ (71’ Σούραλ), Πούντιλ, Πλάσιλ (90’ Κολάρ), Παβέλκα (57’ Σκόντα), Κρεΐτσι, Νταρίντα.

ΤΟΥΡΚΙΑ: Μπαμπατσάν, Μπαλτά, Γκιονούλ, Ινάν, Τουράν, Κοϊμπασί, Τοπάλ, Τουφάν, Γιλμάζ (90’ Τοσούν), Σεν (61’ Οζιακούπ), Μορ (69’ Σαχάν).

Πηγή:Sentragoal.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*