Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ολυμπιακός / Μόνο θετικά δεν ήχησε στους Τούρκους η απόφαση του CAS για τον Ολυμπιακό.

Μόνο θετικά δεν ήχησε στους Τούρκους η απόφαση του CAS για τον Ολυμπιακό.

Νέες αντιδράσεις στον τουρκικό Τύπο προκάλεσε η απόφαση του CAS για τον Ολυμπιακό. Οι γείτονες συγκρίνουν και πάλι την αντιμετώπιση των «ερυθρόλευκων» με αυτή της Φενέρ (λόγω στημένων) προ διετίας.

Μόνο θετικά δεν ήχησε στους Τούρκους η απόφαση του CAS για τον Ολυμπιακό.

Η απόρριψη της προσφυγής που είχε κάνει ο Παναθηναϊκός εναντίον της συμμετοχής των «ερυθρόλευκων» στο Champions League έφερε νέες αντιδράσεις στον Τύπο της γειτονικής χώρας.

Σε δημοσίευμά της, λοιπόν, η εφημερίδα «Hurriyet» κάνει νέες συγκρίσεις με την υπόθεση της Φενέρμπαχτσε, η οποία είχε αποκλειστεί προ διετίας από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, το σχετικό κείμενο έχει τον τίτλο: «Σοκάρουν οι αποφάσεις UEFA και CAS! Ο κατηγορούμενος για στημένα παιχνίδια Ολυμπιακός στο Champions League».

Και πριν γίνει αναφορά στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο πλαίσιο της έρευνας του Αριστείδη Κορέα για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» και στην προσφυγή που έκανε ο Παναθηναϊκός στο CAS, σημειώνεται χαρακτηριστικά:

«Τη σεζόν 2012-13 το CAS αποφάσισε τον διετή αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά αυτή τη φορά λειτούργησε διαφορετικά».

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*