Home / Μπάσκετ / NBA / «Μυστηριώδης σιγή στο Μιλγουόκι για την ανανέωση του Γιάννη»

«Μυστηριώδης σιγή στο Μιλγουόκι για την ανανέωση του Γιάννη»

Τις εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς κατέγραψε ο γνωστός Αμερικανός δημοσιογράφος, Μαρκ Στάιν, μέσω των «New York Times».

Σύμφωνα με τον έγκυρο ρεπόρτερ, παρά το γεγονός ότι υπήρχε μια γενική πεποίθηση ότι τελικά ο Έλληνας φόργουορντ θα υπογράψει σύντομα το νέο του συμβόλαιο, πλέον υπάρχει μια ύποπτη σιγή γύρω από το ζήτημα.

«Δύο εβδομάδες πριν γίνει γνωστή η συμφωνία των Μπακς ώστε να πάρουν τον Μπογκντάνοβιτς και τον Χόλιντεϊ, υπήρχε μια γενική αίσθηση στους κύκλους της λίγκας, ότι ο Αντετοκούνμπο ήταν προετοιμασμένος να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του. Η αίσθηση αυτή προέκυπτε από το ότι ο Γιάννης ήταν πιθανό να εξασφαλιστεί οικονομικά, υπογράφοντας πριν από τη σεζόν και ήσυχα στη συνέχεια να ζητούσε ανταλλαγή, αν ήταν δυσαρεστημένος, όπως έκανε ο Πολ Τζορτζ στην Οκλαχόμα.

Τώρα; Ο Μπογκντάνοβιτς υπέγραψε με τους Χοκς και στο Μιλγουόκι έχει προκύψει μια μυστηριώδης σιγή, περιμένοντας την επιστροφή του Αντετοκούνμπο από την Ελλάδα, ελπίζοντας στην υπογραφή του.

Αν ο Αντετοκούνμπο δεν υπογράψει, το Μιλγουόκι θα είναι σε μια μακρά και πολύ άβολη σεζόν με ένα μελλοντικό free agent, όπως ήταν η Οκλαχόμα το 2015/16 με τον Κέβιν Ντουράντ».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*