Home / Μπάσκετ / Euroleague / Λάσο: «Δεν θα κάνουμε μεταγραφή για το κενό του Καμπάτσο»

Λάσο: «Δεν θα κάνουμε μεταγραφή για το κενό του Καμπάτσο»

Στη διάψευση των πληροφοριών που ήθελαν την Ρεάλ Μαδρίτης να κάνει μεταγραφή για να καλύψει το κενό του Φακούντο Καμπάτσο προχώρησε ο Πάμπλο Λάσο.

«Είναι δεδομένο ότι χάνουμε έναν πολύ σπουδαίο παίκτη. Κάθε φορά που λείπει κάποιος, κάτι σημαντικό χάνεις. Δε νομίζω όμως ότι η δύναμη της ομάδας προκύπτει από ένα άτομο, αλλά από το σύνολο. Ο Φακούντο είναι αναντικατάστατος, ένας παίκτης δεν μπορεί να αντικαταστήσει κάποιον άλλον», ανέφερε ο προπονητής της «βασίλισσας» για την αποχώρηση του μεγάλου σταρ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Κάνεις σχέδια στη θεωρία, αλλά μετά είναι δύσκολο να τα υλοποιήσεις στην πράξη. Θα πρέπει όλοι στην ομάδα να δουλέψουμε σκληρά, χωρίς να αλλάξουμε τη φυσιογνωμία μας, να καλύψουμε το κενό που υπάρχει. Αυτό αφορά όλους στην ομάδα, το βάρος δεν πηγαίνει μόνο στον Νικολάς Λαπροβίτολα ή στον Κάρλος Αλοθέν.

Ναι, το να χάνεις τον πόιντ γκαρντ σου είναι το πιο επίπονο απ’ όλα γιατί είναι αυτός που καθοδηγεί το παιχνίδι περισσότερο κι αυτός που έχει περισσότερη επαφή με τον προπονητή την ώρα του αγώνα. Έχω όμως αρκετούς παίκτες στη θέση αυτή. Υπάρχει επίσης ο Φαμπιάν Κοζέρ που μπορεί να πάρει λεπτά στον άσο, παρότι μέχρι τώρα δεν έπαιζε εκεί γιατί υπήρχαν άλλοι σε αυτή τη θέση», ανέφερε και συνέχισε:

«Το κομμάτι των μεταγραφών αλλάζει διαρκώς, αλλά αυτό που μπορώ να σας πω εν προκειμένω είναι ότι δεν βρίσκω πολλούς λόγους για να πάρουμε παίκτη. Πρέπει όμως να είμαστε πάντα ενήμεροι για το τι συμβαίνει στην αγορά, κι αν μας το επιτρέπει να βρούμε κάτι καλό. Αυτή την στιγμή πάντως, μετά την αποχώρηση του Φακούντο Καμπάτσο, δεν σκεφτόμαστε να κάνουμε κάποια μεταγραφή», ανέφερε.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*