Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Μπουονανότε: “Αν ξέραμε το τι φταίει, θα το δουλεύαμε περισσότερο”

Μπουονανότε: “Αν ξέραμε το τι φταίει, θα το δουλεύαμε περισσότερο”

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε δεν απέδωσε τις χαμένες ευκαιρίες της ΑΕΚ στην τύχη, αλλά στη δουλειά που πρέπει να κάνουν ο ίδιος και συμπαίκτες του.

Όπως και στο Αγρίνιο, με αντίπαλο στον Παναιτωλικό έτσι και στη Μυτιλήνη με αντίπαλο την Καλλονή, ο Αργεντινός άσος της ΑΕΚ, Ντιέγκο Μπουονανότε, έχασε τη σπουδαιότερη ευκαιρία της Ένωσης. Ο “Ενάνο”, υποστήριξε ότι οι χαμένες ευκαιρίες δεν οφείλονται στη τύχη, ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά, “αν ξέραμε το τι φταίει, θα το δουλεύαμε περισσότερο”

“Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλεύουμε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή. Είναι θέμα δουλειάς και όχι τύχης. Εγώ δεν πιστεύω ούτε στην τύχη ούτε στην ατυχία. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο.

Όταν πήγα να σουτάρω, ήμουν σίγουρος ότι η μπάλα θα πάει μέσα. Δυστυχώς πήγε στο δοκάρι. Κατά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο κι αυτό μας δίνει ικανοποίηση. Πρέπει όμως να προσπαθήσουμε περισσότερο

Νομίζω ότι αν ξέραμε ακριβώς το τι φταίει, θα το δουλεύαμε περισσότερο. Στο ποδόσφαιρο κάποιες φορές βγαίνουν αυτά που θέλουμε και κάποιες άλλες όχι. Κάποιες φορές παίζεις καλά και δεν κερδίζεις κι άλλες φορές κερδίζεις χωρίς να παίζεις καλά. Έτσι είναι όμως. Πρέπει να δουλεύουμε περισσότερο πάνω στις οδηγίες που μας δίνει καθημερινά στις προπονήσεις ο προπονητής μας”, υποστήριξε ο Ντιέγκο Μπουονανότε.

πηγή : sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*