Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Μπεντινέλι: «Ο Ατρόμητος είναι άλμα στην καριέρα μου – Απίστευτος ο Κουλούρης»

Μπεντινέλι: «Ο Ατρόμητος είναι άλμα στην καριέρα μου – Απίστευτος ο Κουλούρης»

Στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση βρίσκεται από σήμερα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ατρόμητου, Τόμας Μπεντινέλι, με το νέο «10» των Περιστεριωτών να μιλάει για πρώτη φορά ως παίκτης της νέας του ομάδας.

Ο Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος χαρακτήρισε ως άλμα τη μεταγραφή του στο «Αστέρι» από τον Απόλλωνα Σμύρνης, αναφέρθηκε στον Κουλούρη και όχι μόνο, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα για τον κόσμο.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Τόμας Μπεντινέλι στο atromitosfc.gr:

Τόμας, καλώς ήρθες στον Ατρόμητο. Έκανες μια μικρή βόλτα της νέας σου ομάδας. Πώς σου φαίνονται οι πρώτες εικόνες;

«Είμαι εδώ μόνο μερικές ώρες, αλλά βλέπω εγκαταστάσεις, προπονητικές συνθήκες και αγωνιστικούς χώρους που είναι στο υψηλότερο επίπεδο. Όλα αυτά που έχεις γύρω σου, σε κάνουν να θες να δουλέψεις σκληρά, να φτάσεις στο μάξιμουμ της απόδοσής σου. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να πανηγυρίζουμε μαζί πολλές επιτυχίες».

Ποια είναι τα συναισθήματά σου για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα σου;

«Για μένα ήταν ωραία τρία χρόνια στον Απόλλωνα. Τον ευχαριστώ για όλα. Ωστόσο, τώρα ήρθε η ώρα για μένα να κάνω το άλμα στην καριέρα μου. Διάλεξα τον Ατρόμητο για όσα είναι στην Ελλάδα και το επίπεδό του. Διάλεξα τον Ατρόμητο για όσα μπορεί να προσφέρει σε έναν ποδοσφαιριστή. Διάλεξα τον Ατρόμητο για τους συμπαίκτες που θα έχω, για την οργάνωσή του και για τις εγκαταστάσεις του. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ».

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να επιλέξεις τον Ατρόμητο;

«Ναι, η αλήθεια είναι ότι είχα προτάσεις. Όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό. Παρ’ όλα αυτά διάλεξα τον Ατρόμητο. Περιέγραψα όλα αυτά που έχω μάθει για τον Ατρόμητο και τι έχω δει από κοντά, αγωνιζόμενος τρία χρόνια στην Ελλάδα. Ο κ. Αγγελόπουλος πιστεύει πολύ σε μένα από τον τρόπο που μου μίλησε, αλλά και ο προπονητής μας, ο Ανχελ Λόπεθ. Όλοι μου έδειξαν μεγάλη εμπιστοσύνη. Μεγάλο ρόλο έπαιξαν και οι οπαδοί μας. Τους θυμάμαι ότι όποτε έχω παίξει στο Περιστέρι, υποστηρίζουν με μεγάλο πάθος την ομάδα. Ελπίζω να μπορέσω να βιώσω αυτή την εμπειρία σύντομα σε ένα πολύ μεγάλο κλαμπ».

Παραδοσιακά έκανες πολύ καλές εμφανίσεις κόντρα στον Ατρόμητο, βάζοντας γκολ και έχοντας εξαιρετική απόδοση…

«Όλοι οι αγώνες κόντρα στον Ατρόμητο ήταν πολύ δύσκολοι, ειδικότερα εδώ στο Περιστέρι. Οι οπαδοί της ομάδας δίνουν πολύ μεγάλη ώθηση στο γήπεδο. Πάντα είχα ένα έξτρα κίνητρο σε αυτά τα παιχνίδια και ειδικότερα κόντρα στον Ατρόμητο. Τα έφερε τώρα έτσι η μοίρα και είμαστε στην ίδια πλευρά. Θα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου για αυτή την ομάδα».

Έχεις μάθει για τις μεταγραφές που έχουν γίνει μέχρι τώρα. Ποιο είναι το σχόλιό σου;

«Είναι όλοι τους πολύ καλοί παίκτες. Φυσικά, ο Κουλούρης είναι ένας εκπληκτικός επιθετικός. Τον θυμάμαι πριν από δύο χρόνια! Πόσα έβαλε; 20-30 γκολ; Ήταν απίστευτος. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω δίπλα του. Ο Καρτάλης είναι επίσης ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, που ξεχώρισε στα Γιάννενα. Ήταν πολύ δύσκολο να παίζω εναντίον του και πρέπει να τον σέβεται κανείς. Ο Βασιλαντωνόπουλος είναι εξαιρετικός παίκτης και έρχεται από την ΑΕΚ. Τον θυμάμαι που έπαιζε και στη Λαμία. Ήταν πολύ δύσκολος αντίπαλος. Καταλαβαίνετε, είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον θα τους έχω στην ομάδα μου και όχι απέναντι. Επίσης, ανανέωσε ο Λούκας Γκαλβάο, που είμαστε φίλοι, είναι κι αυτός Βραζιλιάνος και είναι πολύ καλός παίκτης. Είναι όλες πολύ καλές κινήσεις».

Ο Κουλούρης τώρα θα χρειαστεί τη βοήθειά σου…

«Ναι, ναι είμαι εδώ για να τον βοηθήσω και να βοηθήσω φυσικά κι όλη την ομάδα. Ό,τι χρειαστεί θα είμαι δίπλα του για να τον κάνουμε ακόμα καλύτερο. Ελπίζω να του δώσω πολλές ασίστ και να πανηγυρίσουμε μαζί».

Ποιοι είναι οι στόχοι του Ατρόμητου;

«Θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Θεωρώ ότι μια ομάδα όπως ο Ατρόμητος, πρέπει να στοχεύει και να παίζει στην Ευρώπη. Πρέπει να παλέψουμε και να δουλέψουμε σκληρά ώστε να επιστρέψουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Και το μήνυμά σου για τον κόσμο;

«Όλοι πέρασαν πολύ δύσκολα, όπως και ο κόσμος, Ελπίζω να επιστρέψουν άμεσα. Είναι η ψυχή της ομάδας. Τη στηρίζουν πολύ και με τη βοήθειά τους θα μπορέσουμε να πετύχουμε πολλά πράγματα. Ανυπομονώ να τους δω πλέον ως παίκτης της ομάδας στο Περιστέρι».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*