Home / Μπάσκετ / NBA / Μπέκι Χάμον: «Σημαντική στιγμή»

Μπέκι Χάμον: «Σημαντική στιγμή»

Η Μπέκι Χάμον έγραψε ιστορία, καθώς μετά την αποβολή του Γκρεγκ Πόποβιτς για διαμαρτυρία στο ματς των Σπερς με τους Λέικερς, έγινε η πρώτη γυναίκα head coach σε αγώνα ΝΒΑ.

«Ο Γκρεγκ με έδειξε, αυτό ήταν. Μου είπε απλώς ‘Αναλαμβάνεις εσύ’. Έτσι είναι ο Ποπ», τόνισε η 43χρονη πρώην σταρ του WNBA, που… παρέλαβε την ομάδα της στο -11 (41-52) με 3:56 να απομένουν για τη δεύτερη περίοδο.

«Είναι μια σημαντική στιγμή. Είμαι στο Σαν Αντόνιο εδώ και 13 χρόνια και αποτελώ μέλος του οργανισμού αυτού. Έχω αφιερώσει πολύ χρόνο στην ομάδα, όπως και αυτή σε μένα κάνοντάς με καλύτερη. Προσπαθώ να μη σκέφτομαι τη μεγάλη εικόνα, γιατί μπορεί να σε συνεπάρει. Θα ήθελα να είχε συνδυαστεί αυτή η στιγμή με μια νίκη», πρόσθεσε.

Η Μπέκι Χάμον ήταν έξι φορές All Star στο WNBA και τα τελευταία επτά χρόνια είναι μέλος του τεχνικού τιμ των Σπερς, ενώ είναι υποψήφια για την είσοδο στο Hall of Fame με την τάξη του 2021. Πέρσι, σε μια αντίστοιχη αποβολή του Γκρεγκ Πόποβιτς, εκείνος είχε υποδείξει τον Τιμ Ντάνκαν ως αντικαταστάτη του.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*