Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ: Εντατικά μαθήματα… άμυνας ο Χιμένεθ

ΑΕΚ: Εντατικά μαθήματα… άμυνας ο Χιμένεθ

Δεν χρειάζεται κάποιος να έχει προπονητικό δίπλωμα για να διαπιστώσει το αμυντικό πρόβλημα της ΑΕΚ στο πρώτο μισό της περιόδου. Ο Μανόλο Χιμένεθ αντιλήφθηκε παρακολουθώντας μεγάλο μέρος των αγώνων της ομάδας προτού αναλάβει πως εκεί επείγει να βελτιωθεί άμεσα η «Ένωση» και από την πρώτη μέρα που ανέλαβε δράση έχει εστιάσει στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Χθες, στην προτελευταία προπόνηση του 2020, η δουλειά ήταν αφιερωμένη σχεδόν αποκλειστικά στην ανασταλτική λειτουργία. Ο 56χρονος προπονητής έχει φροντίσει να κάνει σαφές προς όλους πως η ευθύνη στο αμυντικό κομμάτι είναι συνολική και δεν βαραίνει μόνο τα μετόπισθεν.

Αξίζει να σημειωθεί πως-σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ-οι παίκτες της ΑΕΚ έλεγαν μεταξύ τους χαρακτηριστικά πως όση δουλειά έκαναν με τον Χιμένεθ στο χθεσινό πρωινό πάνω στην άμυνα δεν είχαν με τον Μάσιμο Καρέρα όλη την προηγούμενη σεζόν.

Στο μεταξύ, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για τη διάταξη ή τα πρόσωπα που θα επιλέξει στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*