Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Μιλοβάνοβιτς: «Όλα ανοιχτά για Αραούχο»

Μιλοβάνοβιτς: «Όλα ανοιχτά για Αραούχο»

Για τη Λας Πάλμας ο Σέρχιο Αραούχο παραμένει κεφάλαιο, παρά το δανεισμό του στην ΑΕΚ. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής και νυν σκάουτ της Λας Πάλμας, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, μίλησε σε εφημερίδα των Κανάριων Νήσων για το μέλλον του Αργεντινού φορ.
«Ο Αραούχο είναι παίκτης με τεράστιες δυνατότητες και προοπτική, που αυτή την στιγμή χρειάζεται να ανασυνταχθεί και να βρει τον καλό του εαυτό. Να αρχίσει πάλι να χαίρεται μέσα στο γήπεδο. Είναι σε μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα, έχει θερμή στήριξη από τον κόσμο και δείχνει να είναι σε καλό δρόμο. Για μας είναι σημαντικό ο Αραούχο να βρεθεί πάλι στο επίπεδο που μπορεί. Το τι θα γίνει το καλοκαίρι δεν μπορούμε να το πούμε από τώρα. Μπορεί να είναι καλύτερα να επιστρέψει, μπορεί να είναι καλύτερα να συνεχιστεί ο δανεισμός. Δεν μπορείς να το ξέρεις από τώρα, πρέπει να δούμε τι είναι καλύτερο και για μας και τι θεωρεί καλύτερο και ο ίδιος. Θα δούμε», τόνισε ο Μιλοβάνοβιτς.

Παράλληλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την καριέρα του στην ΑΕΚ. «Μετά από δύο χρόνια επιστρέφω με τη νοοτροπία του νικητή, που απέκτησα στην ΑΕΚ. Ήμουν σε μια ομάδα που έπρεπε να κερδίσει κάθε παιχνίδι. Και η ισοπαλία ακόμη ήταν αποτυχία και αυτό στοχεύει στη δική μου φιλοσοφία», πρόσθεσε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*