Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Με όλα του τα όπλα στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ

Με όλα του τα όπλα στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ

Τρίβει τα χέρια του ο Βλάνταν Ίβιτς…
Ο Σέρβος τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του για το ντέρμπι της Κυριακής (12/03, 19:30) με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 24η αγωνιστική της Super League, υπολογίζοντας πλέον σε όλους τους παίκτες του. Ο Στέλιος Μαλεζάς, ο οποίος υπέστη τράβηγμα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και έγινε αλλαγή στο 78ο λεπτό, ενσωματώθηκε την Πέμπτη και αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή, παρότι δεν έκανε αρκετές προπονήσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Το ίδιο πρόκειται να συμβεί και με τον Χοσέ Κάνιας που έμεινε εκτός από το ματς με τους «ερυθρόλευκους», αλλά πλέον έχει συμπληρώσει μια εβδομάδα σε φουλ ρυθμό και εκτιμάται ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του.

Ο 40χρονος κόουτς θα έχει, όπως όλα δείχνουν και αν δεν σημειωθεί κάποιο απρόοπτο την Παρασκευή ή το Σάββατο, όλους τους παίκτες στη διάθεση του και πρόκειται για σημαντικό γεγονός, καθώς έχει να συμβεί εδώ και καιρό στον «δικέφαλο του Βορρά».

Σίγουρες εκτιμήσεις για την αρχική ενδεκάδα δεν μπορούν να γίνουν, επειδή έχει κρατήσει κλειστά χαρτιά ο Σέρβος. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον το αν θα παίξει με κλασικό αριστερό μπακ, διότι κόντρα στον Ολυμπιακό προτίμησε τον Κρέσπο αντί του Λέοβατς που χρησιμοποιήθηκε αντί του Μαλεζά προς το τέλος. Επιπλέον, αν αγωνιστεί ο Κάνιας από την αρχή, θα πρέπει είτε να μείνει εκτός ένας εκ των Σάκχοφ και Τσίμιροτ εκτός ή να παίξει ο ΠΑΟΚ χωρίς επιτελικό μέσο. Δηλαδή, χωρίς τους Ουάρντα και Μπίσεσβαρ. Ίσως το τοπίο να γίνει πιο ξεκάθαρο στη σημερινή προπόνηση και ο Ίβιτς αν φανερώσει κάποια από τα σχέδια του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*