Home / Άλλα Σπόρ / Με Καρέλη η «πρώτη» του ράγκμπι του Παναθηναϊκού

Με Καρέλη η «πρώτη» του ράγκμπι του Παναθηναϊκού

Με τον Νίκο Καρέλη να δίνει το παρών, αλλά και την διοίκηση του Ερασιτέχνη ξεκίνησε την προετοιμασία της η ομάδα ράγκμπι του Παναθηναϊκού στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Με… επισκέψεις πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας ράγκμπι του Παναθηναϊκού το απόγευμα της Τετάρτης (3/9) στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Παρουσία του προέδρου του Ομίλου, Ηλία Μιχαλαριά που ευχήθηκε στην ομάδα καλή αρχή, το λόγο πήραν τόσο ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Κατσάκος, όσο και ο έφορος του τμήματος, Αλέξανδρος Γουλές.

Μετά τις ομιλίες, οι ραγκμπίστες του Τριφυλλιού μπήκαν κατευθείαν στα βαθιά και ξεκίνησαν προετοιμασία από κοινού και με το γυναικείο τμήμα που έχει μπει εξίσου δυναμικά τη φετινή σεζόν.

Προς το τέλος της προπόνησης μια ευχάριστη παρουσία χαροποίησε την ομάδα, με τον ποδοσφαιριστή του Τριφυλλιού, Νίκο Καρέλη που βρισκόταν εκεί κοντά να βλέπει…. πράσινα και να επισκέπτεται τους «πράσινους».

Ο επιθετικός του Τριφυλλιού είχε σύντομη συνομιλία μαζί με τους ιθύνοντες του τμήματος και υποσχέθηκε με την πρώτη ευκαιρία που θα έχει να παρακολουθήσει και έναν αγώνα της ομάδας.

πηγή sport fm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*