Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ιντέγε: «Δεν μπορώ να περιμένω»

Ιντέγε: «Δεν μπορώ να περιμένω»

Παίκτης του Ολυμπιακού και με τη βούλα είναι ο Μπράουν Ιντέγε, καθώς έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τους Πειραιώτες και δήλωσε χαρούμενος, αλλά και ανυπόμονος να αγωνιστεί στο Ch. League.

Μετά τον Ερνάνι και ο Ιντέγε. Ο Νιγηριανός επιθετικός υπέγραψε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό, φόρεσε τη φανέλα των νταμπλούχων Ελλάδος και φωτογραφήθηκε.

Ο πρώην επιθετικός της Γούεστ Μπρόμιτς έχει ανακοινωθεί από την περασμένη Δευτέρα και από σήμερα ανήκει και επίσημα στους «ερυθρόλευκους», ενώ βρίσκεται στην Ελλάδα από το βράδυ της Τετάρτης.

«Μπράουν Ιντέγε καλώς όρισες στον Ολυμπιακό! / Brown Ideye, welcome to Olympiacos!», το μήνυμα της ΠΑΕ μέσω instagram.

Αρχικά, τόνισε: «Η πρώτη μου σκέψη από την στιγμή που ήρθα εδώ είναι να παίξω ποδόσφαιρο και να το ευχαριστηθώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, θέλω να απολαύσω το ποδόσφαιρο και εύχομαι τα πράγματα να πάνε καλά για μένα και για την ομάδα», στην συνέχεια είπε:

«Εύχομαι να σκοράρω πολλά γκολ, επειδή ως επιθετικός στόχος μου είναι να σκοράρω και να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσει το UEFA Champions League. Είχα πάρει μέρος με την Ντιναμό Κιέβου και ξέρω αυτό το συναίσθημα, ξέρω πως είναι και δεν μπορώ να περιμένω!»

Τέλος για τον κόσμο της ομάδας ανέφερε: «Έχω λάβει πολλά μηνύματα από τους οπαδούς της ομάδας στην επίσημη σελίδα μου και θέλω να τους πω, πως τους ευχαριστώ πάρα πολύ και ότι πρέπει να… προχωρήσουμε μαζί έτσι ώστε να πετύχουμε όλους τους στόχους που έχει η ομάδα μας».

πηγή sport fm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*