Home / Άλλα Σπόρ / Με δύο αθλητές και ισάριθμες αθλήτριες η Ελλάδα στο διεθνές τουρνουά πινγκ πονγκ της Κύπρου

Με δύο αθλητές και ισάριθμες αθλήτριες η Ελλάδα στο διεθνές τουρνουά πινγκ πονγκ της Κύπρου

Το ετήσιο event προσκλήσεων του κυπριακού πινγκ πονγκ θα γίνει από την Παρασκευή 16 έως την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και η ΠΟΕΠΑ έχει ορίσει ότι αυτή τη χρονιά θ’ αφορά σε αθλητές και αθλήτριες μέχρι 21 ετών.

Η Ελλάδα είναι μέσα στις χώρες που προσκαλούνται και θα πάει στη μαρτυρική Μεγαλόνησο την προσεχή Πέμπτη με δύο αθλητές και δύο αθλήτριες. Θα παρατάξει τον 20χρονο Γεράσιμο Χατζηλυγερούδη του ΑΟ Ταταύλα, τον 17χρονο Αλέξανδρο Μαδέση της ΑΕΚ, τη 15χρονη Λεμονιά Γκαϊντατζή της ΑΕΚ και τη 16χρονη Στέλλα Τζαρίδου της ΧΑΝΘ. Αρχηγός της αποστολής και υπεύθυνος για την τεχνική καθοδήγηση θα είναι ο εθνικός ομοσπονδιακός προπονητής των ανδρών, Κώστας Βατσακλής.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά πολλά στοιχεία για το τουρνουά, πάντως παραδοσιακά φιλοξενείται πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων στην αίθουσα της ΠΟΕΠΑ στο πολυπροπονητήριο «Ευάγγελος Φλωράκης» και περιλαμβάνει αγώνες στο ομαδικό και το ατομικό.

Ο Χατζηλυγερούδης είναι σήμερα δευτεραθλητής Ελλάδας στο διπλό ανδρών και νούμερο 1 στον πίνακα αξιολόγησης Νέων ανδρών της ΕΦΟΕπΑ. Ο Μαδέσης κατέχει τη δεύτερη θέση στην ίδια κατηγορία του ranking list και τον αντίστοιχο πανελλήνιο τίτλο στο απλό.

Η Γκαϊντατζή, νούμερο 4 αυτόν τον μήνα στην κατάταξη των γυναικών Κ21, προέρχεται από τη μεγάλη διεθνή επιτυχία με το χρυσό μετάλλιο στο διπλό κορασίδων στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα 2022. Η Τζαρίδου, που μόλις την περασμένη Κυριακή αναδείχτηκε νικήτρια στις νεάνιδες στο αναπτυξιακό Οπεν της Αλεξανδρούπολης, βρίσκεται στο νούμερο 5 της κατάταξης των Νέων γυναικών.

Η Γκαϊντατζή, η Τζαρίδου και ο Μαδέσης ήταν και πέρυσι στο τουρνουά της Κύπρου όταν αυτό αφορούσε και την ηλικιακή κατηγορία παίδων-κορασίδων.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*