Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ισόπαλο το Παναιτωλικός-Αστέρας υπό το βλέμμα του Καμίνσκι

Ισόπαλο το Παναιτωλικός-Αστέρας υπό το βλέμμα του Καμίνσκι

Ισόπαλες έμειναν στο μεταξύ τους φιλικό στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός με τον Αστέρα Τρίπολης (1-1), με το νέο αφεντικό των «καναρινιών», Ματσέι Καμίνσκι να δίνει το παρών και να βλέπει από κοντά την ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν το προβάδισμα στο 19ο λεπτό με την άμυνα του Αστέρα να αδρανεί και ο Νταγκό να εκτελεί μέσα από την περιοχή για το 1-0. Παρόλα αυτά, οι Αρκάδες απάντησαν άμεσα αφού τέσσερα λεπτά αργότερα βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης με τον Μουνάφο να είναι ο σκόρερ, μετά την υπέροχη συνεργασία με Τιλίκα και Κρέσπι.

Τιλίκα και Πέδρο απείλησαν για τις δύο ομάδες, με τον Αστέρα στο 31’ να έχει μεγάλη διπλή φάση για την ανατροπή με τους Ιγκλέσιας, Μπαράλες να μην καταφέρνουν να σκοράρουν με το 1-1 να μένει ως το φινάλε του ημιχρόνου.

O Mόρσεϊ αστόχησε σε τετ-α-τετ στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, με τον ρυθμό να πέφτει στη συνέχεια λόγω των αρκετών αλλαγών. Ο Ριέρα ζήτησε αναγκαστική αλλαγή στο 74’, ενώ τρία λεπτά μετά ο Προύντζος δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε για τους φιλοξενούμενους. Τα τελευταία λεπτά πέρασαν χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, με το 1-1 να μένει ως το φινάλε στο φιλικό των δύο ομάδων.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*