Home / Ομάδες / Ματς με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ

Ματς με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ

Με φόντο το εισιτήριο που οδηγεί στα ημιτελικά του Euro 2016, Ουαλία και Βέλγιο κοντράρονται στο «Pierre Mauroy» σε ένα παιχνίδι που έχει ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ.

Η Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος έκανε το… θαύμα της και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της, στον πρώτο ημιτελικό του Euro 2016 που θα προκύψει από το παιχνίδι της Ουαλίας με το Βέλγιο.

Ουαλία και Βέλγιο, διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Pierre Mauroy» (22.00 ΕΡΤ) με φόντο το μοναδικό εισιτήριο που οδηγεί στα ημιτελικά. Ένα ματς στο οποίο υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ.

Από τη μια η Ουαλία, έχει κάνει ήδη το θαύμα της, με την πρόκριση της στα ημιτελικά να αποτελεί ήδη επιτυχία για την ομάδα του Κρις Κόουλμαν. Κόντρα στο Βέλγιο, ο Μπέιλ και η παρέα του θα προσπαθήσουν να αποδείξουν ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτα από Brexit.

Άλλωστε, στην προκριματική φάση δεν ηττήθηκαν από τους Βέλγους, με το παιχνίδι στο Βέλγιο να λήγει ισόπαλο 0-0 και τους Ουαλούς να παίρνουν σπουδαία νίκη στην έδρα τους με 1-0.

Πάντως στον σημερινό προημιτελικό, υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Οι Βέλγοι, με ένα από τα καλύτερα και πιο πληρέστερα ρόστερ της διοργάνωσης, ανεβαίνουν παιχνίδι με το παιχνίδι και καλούνται να αποδείξουν ότι μπορούν να δικαιολογήσουν τον τίτλο του φαβορί.

Ο στόχος για τους «κόκκινους διάβολους» είναι ξεκάθαρος. Η επιστροφή σε ημιτελικό μεγάλης διοργάνωσης, για πρώτη φορά μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2016.

Στα αγωνιστικά, οι Ουαλοί του Κρις Κόουλμαν, θα παραχθούν πάνοπλοι, με τον Άσλεϊ Γουίλιαμς, να ξεπερνά τον τραυματισμό του στον ώμο και να είναι έτοιμος για το αρχικό σχήμα. Από την άλλοι οι Βέλγοι θα παραταχθούν χωρίς τον Βερμάλεν που είναι τιμωρημένος, αλλά και τον Βερτόγκεν που επίσης είναι νοκ άουτ.

Πιθανές ενδεκάδες

Ουαλία (Κόουλμαν): Χένεσι-Τσέστερ, Ουίλιαμς, Ντέιβις-Γκαντερ, Άλεν, Λέντλι, Ράμσεϊ, Τέιλορ-Μπέιλ-Βόουκς

Βέλγιο (Βίλμοτς): Κουρτουά-Μενιέ, Άλντερβεϊρελντ, Ντενάιερ, Λουκάκου-Ναϊνγκολάν, Βίτσελ-Μέρτενς, Ντε Μπρόινε, Αζάρ-Λουκάκου

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*