Home / Ποδόσφαιρο / Premier League / «Βόμβα» στη Γιουνάιτεντ με Ιμπραΐμοβιτς: «I am coming»!

«Βόμβα» στη Γιουνάιτεντ με Ιμπραΐμοβιτς: «I am coming»!

Ο Σουηδός σταρ στο Μάντσεστερ

Αθήνα
Ενα από τα κορυφαία μεταγραφικά… σίριαλ του καλοκαιριού, έφτασε (νωρίς μάλιστα) στο τέλος του. Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς αποφάσισε να ανακοινώσει ο ίδιος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του που δεν θα είναι άλλος από το Μάντσεστερ και τη Γιουνάιτεντ!

Με μία ανάρτηση στον λογαριαμό του στο Instagram, ο 34χρονος Σουηδός σούπερ σταρ, δημοσίευσε το έμβλημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έγραψε: «Έφτασε ο καιρός για να μάθει ο κόσμος! Ο επόμενος σταθμός μου είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Έρχομαι»!

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Ιμπραϊμοβιτς έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι, έπειτα από από τέσσερα χρόνια στην Παρί Σεν Ζερμέν και πλέον θα… σμίξει ξανά με τον Πορτογάλο τεχνικό, Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος επιθυμούσε διακαώς να τον έχει στο νέο ρόστερ που διαμορφώνει για την «αναγέννηση» των «μπέμπηδων».

Η καριέρα του Ζλάταν ξεκίνησε με τη Μάλμε στη Σουηδία και ακολούθησαν ο Αγιαξ στην Ολλανδία, η Γιουβέντους, Ίντερ και Μίλαν στην Ιταλία, η Μπαρτσελόνα στην Ισπανία και η Παρί Σεν Ζερμέν στη Γαλλία για να φτάσει… η ώρα και της Αγγλίας.

Newsroom ΔΟΛ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*