Home / Ποδόσφαιρο / Champions League / Μαρτίνς: «Μας τιμώρησαν τα πέναλτι, ο διαιτητής έδινε εύκολα φάουλ και κάρτες εις βάρος μας»

Μαρτίνς: «Μας τιμώρησαν τα πέναλτι, ο διαιτητής έδινε εύκολα φάουλ και κάρτες εις βάρος μας»

Τη δυσαρέσκεια του από τη διαιτησία εξέφρασε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ».

Ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε στα πέναλτι που δόθηκαν εναντίον του Ολυμπιακού, ενώ επεσήμανε ότι δίνονταν εύκολα φάουλ και κάρτες εις βάρος των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Cosmote TV

Για την ήττα στη Μασσαλία: Νομίζω ότι κάναμε ένα πολύ καλό α’ ημίχρονο. Γενικότερα δεν θυμάμαι να κινδυνεύσαμε. Η Μαρσέιγ είχαμε τις 2 φάσεις των πέναλτι. Είναι το πέναλτι που σε τιμωρεί. Είναι μία ήττα που πραγματικά έχουμε τιμωρηθεί. Θέλω επίσης να σχολιάσω το γεγονός ότι σε φάσεις με φάουλ και κάρτες για τον αντίπαλο δεν δίνονταν τίποτα. Αντίθετα σε εμάς δίνονταν εύκολα και φάουλ και κάρτες (εννοεί σε βάρος του Ολυμπιακού). Επίσης σε τέτοιο επίπεδο δεν γίνεται να υπάρχουν μπάλες στο γήπεδο.

Για τη συνέχεια για τον Ολυμπιακό: Πρέπει να αναγνωρίσω πως αρχίσαμε να αντιδράμε μετά το 2ο γκολ. Εκεί γίνονταν πολλές διακοπές στον αγώνα. Αδικαιολόγητες διακοπές στον αγώνα και αποφάσεις του διαιτητή. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι διότι θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει την πρόκριση από σήμερα. Θα τη διεκδικήσουμε στην τελευταία αγωνιστική.

Για το ματς με την Πόρτο: Όλα εξαρτώνται από εμάς. Είναι ένας τελικός. Θα τα δώσουμε όλα γιατί θέλουμε να συνεχίσουμε στο Europa League.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*