Home / Ποδόσφαιρο / Champions League / Μαρτίνς: «Εμείς φταίμε – Πρέπει να επιστρέψουμε στην πραγματικότητα»

Μαρτίνς: «Εμείς φταίμε – Πρέπει να επιστρέψουμε στην πραγματικότητα»

Τα λάθη που οδήγησαν τον Ολυμπιακό στον αποκλεισμό από τα προκριματικά του Champions League σχολίασε ο Πέδρο Μαρτίνς, στις δηλώσεις του μετά το ματς με τη Λουντογκόρετς.

«Σήμερα αυτό που επηρέασε το αποτέλεσμα ήταν η είσοδός μας στο δεύτερο ημίχρονο. Μπήκαμε άσχημα, δεχτήκαμε δύο γκολ και ήταν μεγάλη αλλαγή στο παιχνίδι. Σήμερα πήραμε ένα μεγάλο μάθημα, να είμαστε πιο δραστήριοι, συγκεντρωμένοι και σοβαροί όταν αξίζει να πάρουμε ένα αποτέλεσμα. Γιατί σήμερα το αξίζαμε, αλλά το χάσαμε από δικό μας φταίξιμο», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος προπονητής των Πειραιωτών και πρόσθεσε:

«Πρέπει να αντιδράσουμε. Από αύριο κιόλας, πρέπει να φανεί η αντίδρασή μας. Χάσαμε ένα μεγάλο στόχο, έχουμε ένα καινούριο μπροστά μας. Πρέπει να δείξουμε ποιοι είμαστε, είμαστε ο Ολυμπιακός, μας παρέχονται τα καλύτερα για να δουλέψουμε. Να δείξουμε ότι είμαστε εδώ για τις νίκες. Το έχουμε αποδείξει στο παρελθόν ότι οι παίκτες μας έχουν τη δύναμη να ξεπεράσουν τις δύσκολες στιγμές. Είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουν. Χάσαμε ένα στόχο, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε τον επόμενο».

Όσο για τη συνέχεια, είπε: «Να επιστρέψουμε στην πραγματικότητα. Κάποιες φορές νομίζουμε ότι τα πράγματα μας χαρίζονται, αλλά δεν είναι έτσι. Αν δεν είσαι συγκεντρωμένος δεν θα σου χαριστεί τίποτα. Ό,τι έχουμε καταφέρει, το καταφέραμε λόγω της σκληρής δουλειάς. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και να αντιδράσουμε με τον τρόπο που ξέρουμε».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*