Home / Ποδόσφαιρο / Champions League / Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού: «Τρύπες» στα άκρα και… γκολ-δώρα

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού: «Τρύπες» στα άκρα και… γκολ-δώρα

Προηγήθηκε, είδε το ματς να γυρίζει τούμπα απότομα, πάλεψε με δέκα παίκτες για 35 λεπτά και εντέλει ο Ολυμπιακός έμεινε εκτός Champions League, χάνοντας με 4-1 στα πέναλτι από τη Λουντογκόρετς, μετά το 2-2 σε 120’.

Μεγάλο πρόβλημα είχαν τα άκρα του ελληνικού συλλόγου, με Ανδρούτσο και Ρέαμπτσουκ να έχουν πολλά προβλήματα, την ώρα που το πείραμα με τον Βρουσάι δεν δικαίωσε. Τα δε τέρματα των γηπεδούχων, προήλθαν από αυτογκόλ και πέναλτι και αυτό τα λέει όλα…

Η κριτική των Πειραιωτών:

Τζολάκης: Πολύ καλή εμφάνιση από τον Έλληνα τερματοφύλακα, που δείχνει πως επάξια έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς. Πολλές οι επεμβάσεις του νεαρού γκολκίπερ, που έπεσε σωστά σε δύο από τα τέσσερα πέναλτι της… ρουλέτας αλλά δεν είχε και την τύχη μαζί του.

Ανδρούτσος: Πολλά προβλήματα αντιμετώπισε ο Έλληνας μπακ, που δεν μπόρεσε να ανακόψει τις επελάσεις του Κόουλι, ενώ και επιθετικά δεν βοήθησε.

Μπα: Έδωσε αρκετές μάχες και κέρδισε πολλές μονομαχίες, έχοντας και μερικά εξαιρετικά τάκλιν. Ωστόσο, δέχτηκε δύο κίτρινες κάρτες και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο λίγο πριν τη λήξη του 90λεπτου.

Σεμέδο: Σε γενικές γραμμές καλή η παρουσία του, πήρε μπόλικες κεφαλιές ο Πορτογάλος αλλά ασφαλώς το άτυχο αυτογκόλ που πέτυχε του ρίχνει τον βαθμό αναγκαστικά.

Ρέαμπτσουκ: Πολλά προβλήματα, όπως και ο Ανδρούτσος. Χρεώνεται δε το κόρνερ που παραχώρησε λίγο πριν την ισοφάριση της Λουντογκόρετς, καθώς θα μπορούσε να έχει βάλει καλύτερα το σώμα του και να κερδίσει το άουτ. Επιθετικά ακίνδυνος.

Μπουχαλάκης: Σε κακή βραδιά ο Έλληνας μέσος, δεν βοήθησε ούτε ανασταλτικά, ούτε στη δημιουργία και ο Μαρτίνς το πήρε γρήγορα χαμπάρι, βγάζοντάς τον στο 54’.

Εμβιλά: Καλή εμφάνιση από τον Γάλλο μέσο, που ασφαλώς ήταν αυτός που άνοιξε και το σκορ για τον Ολυμπιακό. Στα συνηθισμένα, υψηλά του στάνταρ.

Καμαρά: Πολύ κινητικός αλλά θα μπορούσε να είναι πιο ομαδικός σε ορισμένες περιπτώσεις. Αρκετές ντρίμπλες, μερικές εξ αυτών ανεπιτυχείς, είχε βέβαια την εξαιρετική μπαλιά από την οποία ξεκίνησε η φάση του 1-0.

Βρουσάι: Κέρδισε την εμπιστοσύνη του Μαρτίνς και βρέθηκε στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού, ωστόσο δεν δικαίωσε. Δεν βοήθησε επιθετικά, δεν του βγήκε γενικά το ματς και δικαίως αντικαταστάθηκε στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου.

Μασούρας: Είχε την ασίστ στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού αλλά από εκεί και πέρα κινήθηκε σε ρηχά νερά. Εντέλει ήταν αυτός που… θυσιάστηκε από τον Μαρτίνς μετά την αποβολή του Μπα.

Ελ Αραμπί: Έδωσε τις μάχες του, κέρδισε και αξιοποίησε το πέναλτι που έφερε το 2-2, ωστόσο έδειχνε αρκετά μόνος σε πολλές περιπτώσεις.

Παπασταθόπουλος: Αποτέλεσε την πρώτη επιλογή του Μαρτίνς για αλλαγή, όταν ο Πορτογάλος αποφάσισε να γυρίσει σε τριάδα στην άμυνα. Γενικώς καλή η παρουσία του, δίχως πολλά πολλά.

Βαλμπουενά: Μπήκε στα μέσα του δευτέρου μέρους, ήταν αρκετά κινητικός αλλά όταν χρειάστηκε να μιλήσει η εμπειρία του, στα πέναλτι, αστόχησε τραγικά και έβαλε με το… αριστερό την ομάδα του στη «ρουλέτα».

Σισέ: Μπήκε στο ματς μετά την αποβολή του Μπα και είχε θετική παρουσία, με αρκετά καίριες επεμβάσεις. Θετική η παρουσία του.

Κουντέ: Πέρασε στο ματς με την έναρξη της παράτασης για να δώσει ανάσες και να βοηθήσει την ομάδα του να κερδίσει μέτρα με την ταχύτητά του. Όχι ιδιαίτερα απειλητικός, ούτε με πολλά λάθη, αθόρυβη η παρουσία του.

Χασάν: Πέρασε στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης και, όντας ο μοναδικός φορ ομάδας που έπαιζε με δέκα, χάθηκε. Το δε πέναλτι που εκτέλεσε, αποκρούστηκε άνετα από τον Κάλινα.

Λαλά: Μπήκε στα τελευταία δευτερόλεπτα όταν δεν μπορούσε να συνεχίσει ο Ανδρούτσος και δεν μπορεί να κριθεί.

Πέδρο Μαρτίνς: Η έμπνευσή του να ξεκινήσει τον Βρουσάι αντί ενός εκ των Βαλμπουενά ή Ραντζέλοβιτς δεν του βγήκε, ενώ η απόφασή του να αλλάξει σε τρεις στην άμυνα δεν γίνεται να κριθεί, καθώς με το που το έκανε ήρθε το πέναλτι του Ανδρούτσου. Σίγουρα πάντως δεν βοήθησε. Όσον αφορά στις αλλαγές, δεν βοήθησαν ιδιαίτερα, με την αποβολή του Μπα βέβαια να του χαλά τα σχέδια πριν την παράταση.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*