Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Μήνυμα Μαρτίνς στον Ραφίνια – Εκτός αποστολής για Απόλλωνα

Μήνυμα Μαρτίνς στον Ραφίνια – Εκτός αποστολής για Απόλλωνα

Αποστολή με είδηση για Ολυμπιακό και… μήνυμα για Ραφίνια. Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν το βράδυ του Σαββάτου την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση (31/1, 19:30) κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, στην οποία δεν θα αγωνιστεί ο Βραζιλιάνος μπακ.

Διότι ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τον συμπεριέλαβε στους 23(!) παίκτες που πήρε μαζί του, χωρίς να υπάρχει η πληροφορία ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ο 35χρονος άσος. Την ώρα, μάλιστα, που οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν τον Κένι Λαλά, που αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ. Όπως και ο Ραφίνια.

Αντιθέτως, είναι κανονικά στην αποστολή ο Ντρέγκερ, αλλά και ο Ανδρούτσος, που είναι οι άλλοι δύο παίκτες που χρησιμοποιεί στα δεξιά ο Πορτογάλος τεχνικός. Συνεπώς, αυτή η κίνηση μπορεί να χαρακτηριστεί ως… προάγγελος εξελίξεων. Αφού, φαίνεται ότι οι ερυθρόλευκοι σκοπεύουν να αποδεσμεύσουν έναν εκ των Ραφίνια και Ντρέγκερ.

Η αποστολή: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Μπα, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Πέπε, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Μπρούμα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Λαλά (pics/video)

Νικολακόπουλος: «Πολύ δύσκολα άλλη κίνηση μετά τις τρεις μεταγραφές»

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*