Home / Stoiximan Super League / Λύγισε τον Αστέρα του μοιραίου Καστάνιο στα πέναλτι ο Βόλος

Λύγισε τον Αστέρα του μοιραίου Καστάνιο στα πέναλτι ο Βόλος

Στον τελικό του τουρνουά που διεξάγεται στο Πανθεσσαλικό για φιλανθρωπικό σκοπό προκρίθηκε ο Βόλος! Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου λύγισε τον Αστέρα Τρίπολης με 6-5 στα πέναλτι, με το 90λεπτο να λήγει ισόπαλο με σκορ 1-1.

Με τους Αρκάδες να είναι ανώτεροι και να προηγούνται στο πρώτο μέρος, αλλά να ισοφαρίζονται με ένα τουλάχιστον αμφισβητούμενο πέναλτι. Μοιραίος ο Καστάνιο που υπέπεσε στην παράβαση που είδε και υπέδειξε ο διαιτητής, αλλά έχασε και το πέναλτι στη ρώσικη ρουλέτα, όπως και ο Τζουκάνοβιτς νωρίτερα, με τον Μύγα να αστοχεί και αυτός από πλευράς Βόλου.

Απόλυτα ισορροπημένο το παιχνίδι στο πρώτο μέρος, με τους παίκτες του Βόλου να έχουν μεγαλύτερη κατοχή συνολικά αλλά να μην καταφέρνουν σε καμία στιγμή να απειλήσουν την εστία του Σγουρή, ο οποίος περισσότερο θεατής είναι ως τώρα στο ματς. Εκτός από τα τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Έλληνας κίπερ έβγαλε το ωραία σουτ του Κόμπα.

Την ίδια ώρα, ο Αστέρας με γρήγορη κυκλοφορία και αρκετά κλεψίματα της μπάλας έβγαινε συχνά στην επίθεση. Σε μία από αυτές στο 22ο λεπτό, ο Καρμόνα έκανε τη σέντρα, ο Κρέσπι βρήκε όσο έπρεπε την μπάλα και ο Μάντζης που βρέθηκε σε θέση βολής δεν αστόχησε για να γράψει το 1-0.

Παρότι φιλικό, υπήρχαν αρκετές μονομαχίες στον αγώνα, μαρκαρίσματα και ένταση, με τις δύο ομάδες να το βλέπουν περισσότερο ως επίσημο… Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε με τον ίδιο ρυθμό, με την ομάδα του Κώστα Μπράτσου να ανεβαίνει αρκετά και να παίρνει μέτρα στο γήπεδο. Στο 71’ ο Τρουϊγέ ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, σε μια παράβαση που είδε βέβαια μόνο ο διαιτητής και έκανε έξαλλο όλο τον πάγκο του Αστέρα.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με τις δυο ομάδες να οδηγούνται στην ρώσικη ρουλέτα. Εκεί ο Βόλος λύγισε τον Αστέρα με 6-5 στα πέναλτι και την Τετάρτη (09/08) θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό στον μεγάλο τελικό, ενώ οι Αρκάδες τον Πανσερραϊκό στον μικρό τελικό.

Η διαδικασία των πέναλτι:

Αστέρας: Μπερτόγλιο γκολ

Βόλος: Κρούζλιακ γκολ

Αστέρας: Ζουγλής γκολ



Βόλος:
Μραζ γκολ

Αστέρας: Γκαρθία γκολ



Βόλος:
Τάχατος γκολ

Αστέρας: Κωστέας γκολ

Βόλος: Μύγας άουτ

Αστέρας: Τζουκάνοβιτς άουτ

Βόλος: Λούνα γκολ

Αστέρας: Χουχούμης γκολ

Βόλος: Γκάγκι γκολ

Αστέρας: Καστάνιο άουτ

Βόλος: Μεταξάς γκολ

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*